Hoe maak je borst Oefeningen Correct

Er is zeker een kunst om te werken de borstspieren, en leren hoe je deze oefeningen te doen correct zal niet alleen helpen bij het letsel te voorkomen, maar het zal ook de intensiteit en de effectiviteit van uw training te verhogen. Deze tips over hoe je de borst oefeningen correct te doen moet elke worden gevolgd en elke keer dat je pick-up de gewichten aan die borstspieren werken.

instructies

1 Kies een geschikte gewicht. Maak niet de fout te beginnen met het zwaarste gewicht dat je eventueel kunt lift niet te maken. De spieren moeten worden opgewarmd of anders loopt u het risico van scheuren of scheuren spieren vezel draaien, en als je gewond bent dan kun je niet werken op alle. Begin met een warming-up set van ongeveer 10 tot 15 herhalingen met een gewicht dat je zou overwegen een 4 om op een schaal van 1 tot 10. Zodra de spieren goed zijn opgewarmd-up, ga dan naar een meer uitdagende gewicht.

2 Onder meer een rustdag tussen de borst workouts. Net als de spieren moeten worden opgewarmd, moeten ze ook worden uitgerust tussen de trainingen. De uren en dagen tussen de trainingen is eigenlijk wanneer je spieren sterker. Immers, als spierkracht tijdens de training verhoogd, dan zouden we allemaal sterker op de laatste set dan we waren op de eerste te zijn. Laat ten minste 24 uur voor je spieren om zich te herstellen voordat je een andere borst routine doen.

3 Werken door middel van een groot bereik van de beweging. Je kunt echt profiteren van het volledige potentieel van de spier als je een "pre-stretch 'uit te voeren voordat u de beweging te starten. Bijvoorbeeld, als je aan het doen bent een halter op de borst drukt, breng de halters neer op je schouders, zodat de PEC spieren rek voelt voordat je push-up in de pers. Doe dit op elke herhaling, zodat je de hele PEC spieren en niet alleen maar een beperkt deel van het kan activeren. Om uw individuele bereik van de beweging te bepalen, ga dan naar de website van het Chek Institute (zie bronnen hieronder).

4 Bescherm uw schouders. Borst oefeningen zijn vaak heel belastend voor de schouder en rotator cuff. Als je zwak of gewonde schouders, uit de weg borst flyes en de focus op een dringende beweging plaats. Met behulp van dumbbells voor de borst drukt u in plaats van een rechte barbell is een andere manier om de schouder en rotator cuff te beschermen. Barbells dwingen de schouder in een lichte interne rotatie, die vaak veroorzaakt irritatie in de voorste deltaspier (voorkant van de schouder).

5 Doe niet boog je rug. Als je onderrug overmatig wordt gebogen van de bank als je aan het doen bent een borst oefening, dan is uw kern is niet verloofd. Om u te helpen verlichten deze situatie, plaatst je voeten omhoog op de bank in plaats van de vloer. Dit geeft je een posterior bekken en helpen om weer op de bank te houden uw lager.