Hoe maak je Appelen voor een Baby Bak

Hoe maak je Appelen voor een Baby Bak

Appels bevatten oplosbare en onoplosbare vezels, die kan helpen om een ​​baby regelmatige stoelgang. Bovendien, appels hebben een hoge hoeveelheden kalium, calcium en vitamine A, C en E. Volgens Gezonde Babyvoeding, je moet appels te introduceren in het dieet van uw baby als het kind 6 tot 8 maanden. Ongeveer 30 minuten is nodig om appels te bakken voor een baby, niet met inbegrip van de tijd te schillen, puree en afkoelen hen. Altijd in overleg met uw kinderarts voordat u het dieet van uw baby.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit.

Stap 2

Plaats drie klokhuis appels in een bakblik en voeg 3 inches van warm water. Niet Schil de appels, omdat dit hen te papperig zal maken.

Stap 3

Bak de appels gedurende 30 minuten of tot ze gaar zijn wanneer geperst met een tang. Verwijder de appels uit de oven.

stap 4

Laat de appels afkoelen gedurende vijf minuten en dan afpellen de huid met behulp van uw vingers. De huid moet komen uit de vrucht wanneer geknepen.

stap 5

Snijd de appels omhoog in de baby-hapklare stukken. U kunt de cut-up appels dienen als ze zijn of pureer ze met de achterkant van een vork tot een gladde massa.

Tips

  • Het recept levert ongeveer 2 kopjes gebakken appels.
  • Als je baby is meer dan 8 maanden, kunt u de appels bestrooi met kaneel of voeg ongeveer 1/2 theelepel boter op de binnenkant van de appel.
  • Om de kern van een appel, gebruik dan een specialiteit appelboor of een mesje om de oneetbaar binnenste gedeelte te verwijderen.
  • Koel overgebleven onmiddellijk gebakken appels en ze binnen twee dagen dienen om uw baby.

Wat je nodig hebt

  • 3 grote appels, grondig gewassen en gevulde
  • 8-by-8-inch bakpan
  • Tang