Hoe maak je angst voor een Baseball Overcome

Jeugd honkbal coaches hebben een van de zwaarste banen in de sport. Het is erg moeilijk om het spel om jonge spelers die misschien wel willen om te spelen, maar zijn niet vertrouwd met hoe om te slaan, gooien of de vangst van de baseball onderwijzen. Daarnaast is er een honkbal is hard en het kan pijn doen om aan de slag te raken met de bal. Om de spelers om goed te spelen en te verbeteren, kunnen ze niet overweldigd worden door angst geraakt.

instructies

1 Vertel je spelers de waarheid. Als ze geraakt met een honkbal, zullen ze het voelen en het zal pijn doen. Maar ook hen te vertellen dat ze er overheen zal komen. Geraakt met een geworpen bal of een grond bal bij op het gebied zal enigszins pijnlijk zijn, maar het zal niet zo veel pijn en ze zullen er wel overheen. De beschermende apparatuur die ze dragen tijdens slagbeurt en op de bases - de batting helm - zal ze houden van het krijgen ernstig gewond.

2 Leer ze dat angst niet zal hen helpen beter te spelen en het zal niet geraakt pijn minder. Met andere woorden, vertel hen dat de angst zal je niet helpen beter te presteren en genieten van het spel niet meer. Het is nutteloos. Dus zet het uit je hoofd.

3 Leer uw spelers op de juiste manier in het slagperk te staan. Laat hen weten dat zij zien spelers op televisie te graven in hun spikes toen ze op de plaat komen. Dit is een steunpunt krijgen voor een betere grip. Vertel je spelers dat ze dit kunnen doen, maar ze moeten niet hun pieken meer dan twee of drie keer te schrapen. Dat is genoeg om te helpen krijgen een voet tussen de deur.

4 Leer uw spelers het veld op de juiste wijze te voorkomen. Om uit de weg, veel spelers zullen hun eerste zet te doen met hun voorste voet en proberen om terug naar de dugout scoot te krijgen. Running out van de weg is de verkeerde benadering. In plaats daarvan moet een slagman zijn hoofd en nek vouw naar zijn achterste oksel en vervolgens eend in crouch bijna een catcher. De speler kan nog steeds raken op deze manier, maar hij zal niet geraakt in het hoofd.

5 Instrueer je spelers hun knuppel vallen als ze het gevoel een schuin bal gaat om ze te raken. Wanneer een bal komt op een slagman en hij probeert uit de weg te krijgen, maar niet zijn bat laat vallen, kan de bal ricochet van de vleermuis en ga in het spel - een gemakkelijke out - of resulteren in een slechte bal. Terwijl een van deze is een beter resultaat dan het krijgen in het hoofd geraakt door de bal, het is een gemakkelijke probleem te vermijden.