Hoe maak je alledaagse voorwerpen voor Self-Defense Gebruik

Met een beetje creativiteit en vindingrijkheid, kan veel alledaagse voorwerpen worden gebruikt om een ​​onverwachte aanvaller af te weren. Door het gebruik van items in je huis, tas of de directe omgeving, kunt u snel te ontmoedigen een aanvaller en te ontsnappen aan de veiligheid.

instructies

1 Afstoten van uw aanvaller met stokken of iets dergelijks, zoals takken, honkbalknuppels, bezemstelen of zelfs een opgerolde krant. Jab en steken met je aanvaller, in tegenstelling tot swingende wild. Doel voor kwetsbare gebieden zoals de solar plexus (net onder de borstplaat), de keel, de ogen, de buik en de lies.

2 Draag een wandelstok. Hier is een stijlvol wapen. Een riet met een zwaar hoofd kan worden gebruikt als een vleermuis, behalve dat het zwiepen en gemakkelijker te hanteren.

3 Pak een klein, zwaar voorwerp. Gebruik een asbak, een rots, een blikje van voedsel, of een fles om de kracht van elke slagen u te bevrijden verhogen. Een glazen pot mosterd past in je hand als een honkbal. U kunt gooi het volle kracht in het gezicht van je aanvaller. Sleutels in uw handen, met de individuele sleutel bladen uitsteken van tussen je vingers, maak een effectief wapen.

4 Maak een schild uit alledaagse voorwerpen. Gebruik een vuilnisbak deksel, een stuk triplex, een koffer, een stoel of zelfs een grote koekenpan om een ​​barrière tussen u en uw aanvaller te vormen.

5 Employ stilstaande objecten om een ​​aanvaller te verwonden. Bijvoorbeeld door het trekken van een aanvaller in een lamp post, betonnen kolom of parkeermeter, kun je hem verdoven en breken vrij lang genoeg om te ontsnappen.

6 Denk na over alledaagse voorwerpen die je kunt gebruiken om de aanvaller tijdelijk verblinden. Terwijl het gooien van zand of vuil in de ogen van een aanvaller kan niet werken, kunt u zeker betere resultaten met hete vloeistoffen zoals koffie, of huishoudelijke schoonmaakmiddelen in spuitbussen of spuitbussen te bereiken. Rode peper gooide in de ogen kan een devestating resultaat.

7 Houd afstand tussen u en uw aanvaller met behulp van een fietsketting, zware touw of een riem. Wikkel het ene uiteinde rond je hand en zweep op je aanvaller wanneer hij benadert. Als hij rent, hem niet achtervolgen.