Hoe maak je Acne Face Mask Met behulp van Aloë Vera

Acne gezichtsmasker is een effectieve manier om te zorgen voor acne gevoelige huid en huid te nemen met acne. Het moet worden gebruikt wekelijks voor de beste resultaten. Aangezien dit acne gezichtsmasker natuurlijk is, zal het niet schadelijk voor de huid en is vooral geschikt voor de types acne huid. Dit artikel gaat over hoe de aloë vera masker te maken.

instructies

1 Aloë vera is een plant uit Noord-Afrika, dat uitvoerig is gebruikt in de huidige geneeskunde, huidverzorging en dranken. Deze plant helpt verminderen ontsteking geassocieerd met matige tot ernstige acne. Dit artikel gaat over hoe je een masker te maken met behulp van aloë vera plant bladeren en honing.

2 Koop er een verse aloe vera blad uit de markt. Goed schoon met veel water uit de kraan weg te wassen al het vuil, puin en meststoffen op. Snijd deze in kleine stukjes, dat is ongeveer de grootte van een kwart. Leg alle stukjes in een pot van 500 ml (1/2 van een liter) water. Houd het mengsel op een lage kook gedurende 15 minuten.

3 Gebruik een filter om zich te ontdoen van de aloë vera blad uit het resulterende mengsel te krijgen. Het blad stukken moet worden weggegooid. honing toe te voegen aan de aloë vera water. Niet te veel toe te voegen, moet 4 eetlepels genoeg zijn. Roer goed, zodat de honing oplost in het warme aloë vera water. Laat het afkoelen bij kamertemperatuur.

4 Wanneer de aloë vera / honing mengsel is cool genoeg om toe te passen op het gezicht, gebruikt een ijsje stok om het gelijkmatig toepassing op het gezicht. Laat het gedurende minstens 5 minuten maar niet meer dan 15 minuten. Was het volledig uit met een goede cleanser om ervoor te zorgen dat er geen resten achterblijven op het gezicht. Dit is een zeer belangrijke stap, omdat geen residu op het gezicht van de huid en veroorzaken huiduitslag of een breakout kunnen irriteren.