Hoe maak ik een Massage van de olie voor een type Kapha Ayurveda Mind-Body

Kaphas zijn één van de drie mind-body types in de Ayurveda, die teruggaat 5000 jaar dateren uit India. Indianen en niet-indianen gelijk oefenen deze genezende wetenschap rond de world.Kapha individuen neigen vol, rond en in veel gevallen, overgewicht. Trage, weloverwogen in het handelen en spreken, Kaphas zijn Moeder Aarde archetypen. Wars van de oefening, kan Kaphas hypertensie en diabetes risico als ze aanzienlijk overgewicht. Het uitvoeren van een olie-massage in Ayurveda wordt aanbevolen om Vata, of beweging massa in de geest en helpen herstellen evenwicht.

instructies

1 Begin met de voorbereiding van uw massageolie. Combineer twee eetlepels maïs, koolzaad, of zonnebloemolie in een kleine pan en warmte. Laat het een beetje afkoelen en voeg een andere eetlepel sesamolie of amandelolie. Meng de oliën bij elkaar.

2 Stap in de douche en spoel af. Reinigen van de huid met een milde zeep, zoals vloeibare zeep Castilië. Spoel af en dep ze droog.

3 Giet een kleine hoeveelheid olie in je hand en breng het aan yourfeet, benen, borst en armen en nek. Herhaal dit voor de achterkant van je lichaam. Gebruik het niet op je gezicht als deze oliën zijn te zwaar.

4 Draag een warme mantel als je gaat zitten en genieten van warme Kapha-pacificeren thee gemaakt van Bancha, klis, Kukicha, wintergroen of yerba mate.Rest gedurende ten minste 10 minuten. Ga niet liggen als u gemakkelijk zal dalen in slaap.

5 Douche van de overtollige olie. Naspoelen. Droog deppen. Hydrateren en zonnebrandcrème toe te passen als dat nodig is.

Hints

  • Ayurveda adviseert deze olie massage wordt dagelijks gedaan voordat het werk. Aangezien dit niet mogelijk is, is het prima om het te doen een keer per week of 's nachts voor het slapen.