Hoe maak ik een effectieve trainingsschema maken

Hoe maak ik een effectieve trainingsschema maken


Het idee van het verliezen van gewicht en het verkrijgen van spier is veel aantrekkelijker dan het eigenlijke proces van het bereiken van je doel. Veel mensen uiteindelijk ontmoedigd en uiteindelijk op te geven hun workout routine helemaal. Dit is vaak het gevolg van het kiezen van een training schema dat individuele behoeften niet past. De oprichting van een effectieve workout routine die compatibel zijn met uw drukke levensstijl is een gemakkelijke manier om te voorkomen dat het oog te verliezen van uw doelen.

instructies

1 Zoek uit op welk tijdstip van de dag ben je de meest energiek. Bijvoorbeeld, als je de hele middag het werk in de avond en kom thuis uitgeput, zou het niet verstandig zijn om uw training tijd in te stellen na het werk zijn. In plaats daarvan kiezen voor een ochtend workout routine als je goed uitgerust.

2 Figuur uit uw dagelijkse schema. Zorg ervoor dat u rekening houden met uw normale dagelijkse activiteiten, zoals school en werk. Vergeet niet om de wekelijkse activiteiten, zoals boodschappen doen, evenementen met kinderen, en bezoeken overwegen met familie, bijvoorbeeld. Noteer uw schema, zodat u een gemakkelijke referentie voor wat dagen zal werken voor uw workout routine.

3 Kies een geschikte locatie uit te werken. Gewoon omdat je een lidmaatschap van een sportschool betekent niet dat het handig is. De kans is groot, omstandigheden, zoals onbetrouwbare vervoer of ongelegen bedrijfsuren, zal uiteindelijk u te houden van het krijgen van daar. Het beste is om een ​​gebied op loopafstand kiezen van waar je woont, of kiezen voor een home-training plaats.

4 Bepaal welke vorm van cardiovasculaire oefening u zal uitvoeren. Er zijn vele opties om uit te kiezen, waaronder, maar niet beperkt tot, joggen, step-ups, touwtje springen, of hardlopen trappen op en af. Veel mensen die willen spieren te krijgen zijn onder de indruk dat cardio-oefening is overbodig. Dit is niet waar. Cardio helpt daadwerkelijk "gids" de voedingsstoffen naar spiercellen in tegenstelling tot vetcellen.

5 Erachter te komen wat voor soort krachttraining je gaat doen. Als u niet beschikt over fitnessapparatuur beschikbaar, wees creatief. Substituten voor halters onder lege water flessen gevuld met zand, grote soep blikjes en melkpakken vol stenen. Bepaal wat u gaat doen, of het nu biceps krullen, triceps workouts, schouder persen of lunges, bijvoorbeeld.

6 Noteer uw oefening keuzes (zowel cardio en krachtoefeningen). Op een kalender of in een notebook, noteer de dagen die het best aan deze oefeningen te voltooien. U kunt ervoor kiezen om cardio doen na krachttraining, doen beide afzonderlijk, of cardio te voltooien in een compleet andere sessie op een aparte dag. Zorg ervoor dat u per dag op te nemen in tussen training zodat je lichaam kan rusten.

7 Blijf op de hoogte van je voortgang in een fitness-tijdschrift. Elke dag, opschrijven wat je hebt gedaan, hoe lang je deed het voor en uw doelen voor de komende week. Probeer vast te houden aan je doelen en kijk terug op het tijdschrift voor de motivatie als je het gevoel ontmoedigd.

Hints

  • rekken altijd voor en na de training.
  • Voor een extra boost, kijk in aromatherapie oliën, zei tegen energie te verhogen. Voeg een paar druppels in je sporttas en wrijf een kleine hoeveelheid achter je oren voor de training.
  • Blijf gehydrateerd. Als u een training te beginnen terwijl je uitgedroogd bent, is de kans groot dat je uiteindelijk vermoeid. Als je uitgedroogd bent, kan je lichaam niet zo hard te werken als het zou kunnen als je om een ​​fles water voordat je routine.
  • Maak een workout muziekmix. Fast-tempo muziek kan helpen je in de training stemming in tegenstelling tot geen muziek of slow-tempo muziek. Energizing beats kan je helpen harder te werken en uiteindelijk meer uit uw sessie.