Hoe maak Herbal Incense

Hoe maak Herbal Incense


Eeuwenlang wierook is gebruikt voor het helen, meditatie, eredienst en verleiding. Scent verandert de sfeer van een ruimte en verandert de mensen stemming. Wierook is gemaakt van verpulverde kruiden zoals kaneel, vanille, tijm, salie, sandelhout en cederhout. Gebruikt zo vroeg 1530 voor Christus in het oude Egypte, is kruiden wierook beperkt tot kruiden of kruiden etherische oliën als enige aromatische ingrediënt voor de uitsluiting van harsen en bossen. Maak een aantal kruiden wierook en zet je persoonlijke stempel in elke ruimte van uw zelfgemaakte wierook wordt verbrand.

instructies

1 Selecteer uw kruiden. Zorg ervoor dat de verse kruiden rond gebruiken. De geur van sommige kruiden bij verhitting is zeer vergelijkbaar met hun rauwe geur ruiken, terwijl anderen heel anders. Experimenteren is de beste manier om de kruiden die u aanspreken bij verhitting in wierook vorm te vinden.

2 Verpulver de kruiden. De beste manier om dit te doen is met een vijzel omdat het niet de eigenschappen van de aromatische planten beschadigen.

3 Meng alle van de kruiden samen. Op dit punt, en een paar druppels van een etherische olie als je het gevoel dat het helpt de geur van je wierook.

4 Laat het mengsel te harden. Plaats het in een luchtdichte verpakking en bewaar het op een koele, droge, donkere plaats voor twee weken. Hierdoor kan de aroma's van elk ingrediënt volledig mengen.

5 Vul een schotelvormige houder met zand en plaats een stuk reukloze houtskool op het zand vonken of as uit de kool bevatten deze smolders.

6 Steek de houtskool.

7 Strooi de wierook mengsel over de verlichte houtskool. Laat een paar minuten voor de houtskool volledig Verwarm de kruiden wierook. Het aroma van de wierook versterkt als de warmte van de houtskool toeneemt.

Hints

  • Vermijd het gebruik van een elektrisch apparaat om je kruiden te malen. Elektrische slijpmachines hebben bladen en raspen die bewegen bij hoge snelheden aan het malen te bereiken. Deze beweging ontstaat warmte die de aromatische eigenschappen loogt uit kruiden. Sla de elektrische koffiemolen voor bossen bij het maken van wierook die hen omvat.