Hoe los te maken hamstrings met Yoga

Hoe los te maken hamstrings met Yoga


Als je niet kan leunen op en raak je tenen of je hebt moeite koppelverkoop je schoenen, is de kans groot dat u strakke hamstrings. Terwijl de genetica en de leeftijd iets mee te maken zou kunnen hebben, je benen trainen zonder doen strekt daarna draagt ​​ook bij aan dit probleem. Hamstrings - ook wel bekend als de mediale hamstrings en de biceps femoris - spelen een rol in bijna alles wat je doet, dat houdt je benen. Hamstrings helpen met heupextensie, knieflexie en knie en voet rotatie. Het goede nieuws is yoga is fantastisch voor het uitrekken van de achterkant van je benen, en je krijgt om plezier en de-stress in het proces. U kunt die strakke hamstrings los te maken door het doen van een combinatie van yoga-oefeningen en houdingen.

instructies

Zonnegroet B Warm Up

1 Ga rechtop staan ​​en bereik je armen in de richting van het plafond naar de Zonnegroet B, een dynamische warm-up voor de hamstring-stretching yoga-oefeningen te beginnen. Ademen is een belangrijk onderdeel van deze oefening, zoals de juiste ademhaling van zuurstof je spieren, kalmeert je geest en verhoogt het uithoudingsvermogen. Haal diep adem en buig lichtjes naar achteren.

2 Adem uit terwijl je naar voren buigen en raak de palmen van je handen op de grond, je knieën buigen indien nodig.

3 Adem in en til je je hoofd, het uitbreiden van uw terug naar een in de buurt parallel positie aan de vloer als je handen komen en alleen uw vingertoppen de grond raken.

4 Stap terug met je voeten als je uitademt, de vorming van een plank positie, met alleen je tenen en de palmen van je handen aan te raken de vloer.

5 Adem in en ontspan en laat je lichaam in een naar boven gerichte positie van de Hond, met alles van uw taille naar beneden de vloer raakt. Til je je kin naar het plafond.

6 Als je uitademt, omgekeerde uw beweging door het opheffen van je bekken back-up in een naar beneden gelegen Dog. Strek je bottom-up en druk op je handen en hielen naar beneden, het maken van een driehoek met je voeten, handen en billen vormen van de punten. Herhaal de aanhef gedurende vijf minuten.

Zitplaatsen Forward Bend

7 Ga op de grond met je benen verlengd voor je, enkels aan te raken.

8 Adem in als je je armen recht omhoog te tillen, met uw vingertoppen wijzen in de richting van het plafond.

9 Adem uit als je je bovenlichaam naar voren te buigen, terwijl het bereiken van je tenen met je handen. Houd je hoofd gezicht naar beneden. Houd op je tenen als je kunt. Zo niet, houden bereiken.

10 Handhaving van de pose gedurende ten minste drie ademhalingen of voor maximaal drie minuten. Strek je hamstrings meer naar voren te drukken op je hielen en trekken je tenen terug naar je borst.

11 Maak de pose door walsen je ruggengraat back-up naar een zittende positie als je je armen naar uw zijden.

Neerkijkende Hond

12 Knielen op de vloer met je knieën onder je heupen. Leg je handen op de vloer in de voorkant van je schouders, het positioneren van je handpalmen met je wijsvingers parallel.

13 Adem uit en opstaan ​​om je benen te strekken, komen op de bal van je voeten. Druk je zitten botten naar het plafond als je je stuitje stop iets naar uw schaambeen. Als je hamstrings zijn zeer krap, beginnen met het naar beneden kijkende hond oefening door het houden van een knie gebogen. Herhaal de oefening vijf keer aan elke kant.

14 Strek je armen en ontspan je rug.

15 Adem in terwijl je de pose te brengen zijn hoogtepunt door te drukken op je hielen naar de vloer en het aanscherpen van je uiterlijke dijen, die je dijen naar binnen rolt. Buig uw knieën.

16 Verruim uw schouders en druk je ze achteruit in de richting van je stuitje. Lijn je oren met je armen, in plaats van het toestaan ​​van uw hoofd naar beneden hangen. Verdeel uw gewicht gelijkmatig tussen je handen en je voeten.

17 Houd deze pose gedurende vijf ademhalingen of maximaal drie minuten of 100 ademhalingen.

Hints

  • Als u een hoge bloeddruk, hernia, carpel tunnel syndroom, zijn in late termijn zwangerschap, hebben oog of oor infecties of letsel aan uw rug, armen of schouders, niet doen de Naar beneden wijzende Dog of Zonnegroet. Als u een medische of fysiologische omstandigheden, raadpleeg uw arts voordat u begint met yoga-oefeningen.