Hoe lang is Alcohol opspoorbaar door urineonderzoek?

Hoe lang is Alcohol opspoorbaar door urineonderzoek?

Invoering

Urineonderzoek is een algemene methode voor het testen van urine op tekenen van substanties zoals drugs of alcohol. Urineonderzoek wordt vaak gedaan in medicamenteuze behandeling centra, maar kan ook gebruikt worden in plaats van tewerkstelling, waar het onder invloed zijn van alcohol tijdens een onderbreking van het werk zelf of ander bij schade kunnen toebrengen. Een urineonderzoek is een van de minst ingrijpende vormen testen van geneesmiddelen, maar tegelijkertijd levert nauwkeurige resultaten binnen een bepaald tijdsbestek.

ETG

Urineonderzoek testen werken door het detecteren van een metaboliet van alcohol genoemd ethyl glucuronide (ETG). Ethyl glucuronide geplaatst in bloed en urine na het drinken van alcohol is gemetaboliseerd in het lichaam. ETG kan alleen aanwezig in een urinemonster zijn als iemand heeft gedronken. Dit is een belangrijk voordeel, als de traditionele alcohol testen die alleen gezocht naar sporen van ethanol kan soms leiden tot een vals positief terug. Dit gebeurt wanneer urine in de blaas suikerniveaus heeft verheven en samenwerkt met gist en bacteriën. Dit wordt aangeduid als "ethanol in vitro." Aangezien EtG alleen geproduceerd wanneer ethanol wordt gemetaboliseerd door de lever wordt EtG alleen worden aangetoond in proefpersonen die recentelijk zijn drinken.

testen

Testen op alcohol gebeurt op dezelfde manier dat urinetest gedaan. Het testen subject krijgt een steriele beker plassen, meestal met een temperatuur strip aan de zijkant te verzekeren dat de urine vers en echt. De beker wordt vervolgens verzegeld en gestuurd naar een laboratorium te worden getest ETG.

Tijd

In de traditionele alcohol testmethoden die zoeken naar ethanol, alcohol kan alleen worden ontdekt voor maximaal drie of vier uur na consumptie (afhankelijk van hoe snel het lichaam van de ethanol kan metaboliseren). In EtG detectie, kan alcohol worden getest tot vier dagen (ongeveer 80 uur na ethanol werd volledig gemetaboliseerd door de lever). Er is ook geen zorgen te maken voor alcoholisten die onlangs zijn detoxed. De test is alleen zichtbaar positief als u alcohol binnen vier dagen hebt verbruikt, ongeacht hoeveel alcohol je in het verleden hebt verbruikt.

Nauwkeurigheid

De detectie van EtG in urine even nauwkeurig als detectiemethoden voor andere stoffen zoals illegale drugs. Sommige producten voor mondhygiëne en over-the-counter medicatie kan alcohol te gebruiken in hun werkzame bestanddelen, en dus zal terug komen met een positief resultaat voor alcoholgebruik. Echter, de meeste omgevingen die willekeurige alcohol testen in dienst te vragen onderwerpen tot een akkoord dat ze moeten afzien van het gebruik van stoffen die een vals positief zou kunnen geven ondertekenen.