Hoe lang duurt het tot 9 holes golf spelen?

Tempo Per Hole

Een golf hole kost een gemiddelde van ongeveer 15 minuten te spelen - met inbegrip van het lopen tussen tees en shots - maar er is aanzienlijke variatie van gat naar gat. Sommige ijsberen deskundigen de voorkeur aan een par drie berekenen op negen minuten, een par vier op 12 en een par vijf op 18 minuten. Deze berekeningen brengen negen holes totaal tussen 1 uur en 45 minuten en 2 uur 15 minuten.

variabele factoren

Er zijn vele factoren die de speelduur kan veranderen. Moeilijk cursussen, die meer schoten en vaak meer afstand te dekken nodig is, langer duren. Spelen met een kar is meestal sneller dan lopen. Het spelen van een cursus voor de eerste keer kan het langer duren. En, belangrijker nog, uw tempo wordt beïnvloed door de voor je spelers.

Handhaving van Time

Veel opleidingen hebben een bepaald tempo van het spel dat ze spelers vast te houden: over het algemeen 4 1/2 uur voor 18 holes, wat zich vertaalt naar 2 uur en 15 minuten voor negen holes. De beste manier om gelijke tred te houden is om "ready golf ', die de regels buigt over volgorde van spelen en maakt welke golfer klaar om te spelen om te schieten is te spelen. Het is ook belangrijk om niet te blijven hangen naast de green. Krijg naar de volgende tee en markeer uw scores daar. Hierdoor kan de volgende groep om hun aanpak shots naar de green.