Hoe krijg je een visvergunning in Montana

Vissen in Montana kunnen een ontspannende sport. Het hebben van een boete betalen omdat u niet over een visvergunning kan een anders serene tijd verstoren hebben. Laat je niet vangen zonder de juiste visvergunning. Hier is hoe je er een in Montana kunt krijgen.

instructies

1 Haal je Montana behoud en visvergunningen in persoon. U kunt dit doen door het bezoeken van een sportzaak in Montana en Idaho. Voor een lijst van licentie-agenten, controleer dan de "Montana Department of Fish, Wildlife and Parks" website.

2 Krijg behoud en visvergunningen met behulp van uw computer thuis. Door gebruik te maken van de 'Montana Department of Fish, Wildlife and Parks "webpagina, kunt u een aanvraag voor uw visvergunning en uw licentie behoud op hetzelfde moment.

3 Stuur in een papieren aanvraag voor de instandhouding en visvergunningen. De toepassingen kunnen online worden gevonden.

Hints

  • Alle mensen die ouder zijn dan 15 jaar oud en zijn van plan om te vissen in Montana hebben een Conservation License evenals een visvergunning. Bewoners in de leeftijd tussen 12 en 14 jaar oud hoeft alleen maar een beschermd vergunning om te vissen.
  • Als u van plan bent om warm water vissen te oogsten, moet u een aparte stempel te kopen. U hoeft niet om dit stempel te kopen totdat je hebt gevangen en hield bepaalde soorten, met inbegrip van bas en snoekbaarzen. Alle niet-ingezetenen moeten een Warm Water Game Fish Stamp hebben. Alleen bewoners ouder dan 15 zal men nodig hebben.
  • Niet-ingezetenen tussen de 12 en 14 jaar oud hebben geen behoud, noch een visvergunning nodig. Er is een uitzondering. Een groep kan alleen houden zoveel vis als er licenties. Als de groep, met inbegrip van de kinderen meer dan de toegestane hoeveelheid gevangen heeft, zal de kinderen ook moeten behoud en visvergunningen te krijgen.