Hoe krijg je een visvergunning in Missouri

Bent u van plan een visreis naar het land van de duizend meren? Voordat u probeert om te vissen in een van de meren van Missouri, heb je een visvergunning nodig. Hier is hoe je kunt krijgen.

instructies

1 Koop uw visvergunning in persoon. U kunt dit doen door te gaan naar een lokale vergunning leverancier, zoals een sportwinkel. Uw lokale Missouri Department of Conservation office verkoopt ook visvergunningen en vergunningen.

2 Bestel uw visvergunning Missouri over de telefoon. U kunt het telefoonnummer krijgen van de "Missouri Department of Conservation" webpagina.

3 Aanvragen en print uw licentie van uw computer thuis. U kunt uw visvergunning online te krijgen door te gaan naar de "Missouri Department of Conservation" webpagina.

Hints

  • Alle mensen die meer dan 16 jaar zal een visvergunning om te vissen in Missouri nodig.
  • Zelfs als u niet van plan bent om jezelf te vissen, kunt u nog steeds een vergunning nodig. Mensen helpen van anderen vissen bij hondengevechten haken of los te haken vis moet een visvergunning hebben.
  • Forel zijn niet opgenomen in de algemene Missouri visvergunning. Als u van plan bent om forellen te vangen, zul je een speciale vergunning nodig. De algemene visvergunning beslaat bijna elke andere waterdieren: mosselen, kikkers, schildpadden, rivierkreeft, mosselen en vis.
  • U wordt in rekening gebracht een gemak vergoeding voor de aankoop van uw visvergunning online of via de telefoon. Om de kosten te vermijden, koop je licentie in persoon van een van de Missouri verkopers in uw buurt.