Hoe krijg je een gezonde Spiral Perm

Hoe krijg je een gezonde Spiral Perm

Als je altijd al genoten van de uitstraling van spiraal krullen, maar hebben niet de tijd noch de energie van de krultang te trekken uit elke ochtend, dan is het hebben van je haar gepermanent is een snelkoppeling. Veel uit de weg chemische permanenten, omdat de kans op schade of zelfs haaruitval. Met de juiste voorbereiding, toepassingen en nazorg, is het echter mogelijk om een ​​jaloers hoofd van gezonde spiraalkrullen bereiken.

Stap 1

Ga naar de kapper om afknippen elke gespleten punten voorafgaand aan uw haar permanenten. Vermijd het uitvoeren van een diepe conditioning of hete olie behandeling binnen twee tot drie dagen van je haar permanenten. Deze conditioningbehandelingen kan verhinderen dat de chemische processor infiltreren afzonderlijke haren, wat resulteert in een zwakkere perm.

Stap 2

Ga zitten met je kapper voor een pre-permanent overleg. Vertel je kapper als u onlangs hebt geverfd of op andere wijze chemisch behandeld je haar. Als je hebt geverfd of gemarkeerde je haar in de laatste week, overweeg dan te wachten een extra week voordat de permanent om beschadiging te voorkomen. Als je haar beschadigd is, kan uw stylist suggereren snijden of het behandelen van je haar met hydraterende product voor enkele weken of maanden voordat het hebben van een perm.

Stap 3

Vraag de kapper om je haar shampoo met een verduidelijking van artikel. Verduidelijking van shampoos helpen ontdoen van vuil, olie en chemicaliën uit je haar. De stylist kan ook aan conditioning je haar voorafgaand aan de perm. Vraag haar om een ​​lichtgewicht product dat achterlaat minimale residu op uw sloten te kiezen. Hoe schoner je haar, hoe beter de permanent in te stellen. Als je haar thuis permanenten, was het eerst met een zuiverende shampoo en lichte conditioner. Laat je haar op natuurlijke wijze drogen voordat u verder gaat.

stap 4

Wacht ten minste 24 uur voor het wassen en conditioneren van je haar thuis na het permanenten. Het hele proces van het rollend en chemisch behandelen van je haar aan de spiraal perm waarschijnlijk te bereiken duurde enkele uren. Het duurt echter een bijkomende 24 uur na het verlaten van de salon voor de chemische volledig infiltreren individuele haren.

stap 5

Wassen en conditie van het haar twee tot drie keer per week met een product ontwikkeld voor gepermanent of chemisch behandeld haar. Werken beide producten door je haar zachtjes en spoel af met lauwwarm of koud water in plaats van warm, als gloeiend hete water zal uitdrogen uw sloten. Probeer te voorkomen dat het wassen van je haar dagelijks, omdat deze strips de natuurlijke oliën van je haar en hoofdhuid.

stap 6

Vermijd föhnen en warmte stylen van je haar zo veel mogelijk. Om te drogen of schade aan de fragiele-spiraal gepermanent haar te voorkomen, gebruik dan een grove kam in plaats van een borstel en alleen bind je haar terug met een met stof beklede banden in plaats van elastiekjes.

Wat je nodig hebt

  • reinigende shampoo
  • Shampoo en conditioner geformuleerd voor gepermanent of chemisch behandeld haar
  • Grove kam