Hoe kom ik erachter of een Lien is op een ATV met de VIN?

Hoe kom ik erachter of een Lien is op een ATV met de VIN?


Identificatie van het voertuig nummers (VIN) zijn ID-nummers die het leven van een motorvoertuig of ATV te volgen. Onderzoek met behulp van een VIN kan ongelukken, tickets, reparaties en leningen (de zogenaamde pandrechten) te onthullen. Lien houders plaats pandrechten op voertuigen en ATV's meestal om een ​​lening veilig te stellen voor het voertuig zelf. Echter, soms pandrechten worden op voertuigen geplaatst wanneer een eigenaar geen belastingen heeft betaald op het voertuig. Als u nodig hebt om erachter te komen of een ATV heeft geen pandrechten op het, zal u alleen een VIN nodig.

instructies

1 Verzamel alle informatie die je hebt over de ATV. Als de ATV is van jou, moet u alle eigendom documenten, waaronder een aankoop en verkoop-overeenkomst en de leningsovereenkomst (indien van toepassing) te verzamelen. Natuurlijk, zorg ervoor dat je de juiste VIN. Deze identiteit nummer zal zowel cijfers als letters bevatten.

2 de eigenaar van de ATV te contacteren indien u niet de eigenaar van het voertuig. U moet krijgen van de eigenaar of toestemming kredietnemer aan de ATV titel bij de DMV te controleren. Deze documenten zijn geen kwestie van openbare registers, zoals onroerend goed pandrechten. Het is het beste om de eigenaar met je mee naar de DMV.

3 Bezoek uw lokale DMV kantoor. Zorg ervoor dat u een kopie van een ondertekende volmacht moet persoonlijke informatie over eigendom te beoordelen, als de eigenaar niet kan komen met je mee. Als u eigenaar van het voertuig, zorg ervoor dat u kopieën van al uw eigendom documenten.

4 Praat met een DMV-vertegenwoordiger. Geef haar de documenten met betrekking tot de ATV, inclusief de VIN. Zij moeten in staat zijn om records vrij snel omhoog te trekken. U kunt zowel vragen over uitstaande pandrechten op de ATV en krijgen een exemplaar van de titel verslag voor de ATV.

5 Neem contact op met het onderpand houder als het onderpand is niet geldig. U ontvangt een pandrecht ontlading nodig hebt voor de DMV om dit pandrecht te verwijderen.