Hoe kom ik erachter de gelopen afstand

U kunt een stappenteller gebruiken om uit te vinden de afstand die u loopt. Er zijn verschillende soorten stappentellers op de markt. Zij kunnen eenvoudige apparaten die het aantal stappen genomen of in het bijzonder complexe degenen die aan uw individuele paslengte kan worden geprogrammeerd en kan een verscheidenheid van dingen te meten meten. Voor het meten van de afstand gelopen, moet u een digitaal model dat deze eigenschap te hebben.

instructies

1 Koop een digitale stappenteller met de mogelijkheid om te meten afstand gelopen.

2 Bereken de lengte van uw stappen. Stel je stappenteller voor het meten van het aantal stappen liepen. Draag het apparaat en loop een bekende afstand, zoals één keer rond een kwart mijl spoor. Verdeel de bekende afstand die u in de voeten hebben gelopen door het aantal stappen die u hebt genomen. Een kwart mijl is 1320 voeten. Dus, bijvoorbeeld, als de pedometer telt stappen 711, delen, 1320 voet bij 711 treden, zodat elke stap 1,85 voet lang.

3 Voer de lengte stap naar de stappenteller. Stel je stappenteller om op loopafstand te meten.

4 Draag de stappenteller op uw band en begin te oefenen. Het toestel zal nu het berekenen van de totale afstand gelopen.