Hoe kan kunstschaatsers Build Muscle?

Hoe kan kunstschaatsers Build Muscle?


Iedereen die kan schaatsen weet hoe lastig kunstschaatsen kan zijn. Ten eerste is er het doel van een verblijf rechtop en bewegen gracieus op twee scherpe messen. Probeer vervolgens springen door de lucht en tarten de zwaartekracht - allemaal terwijl op zoek ontspannen, lachend en comfortabel. Kunstschaatsen kan uitzien als een kunst, maar er is niet te ontkennen dat het een sport, en degenen die het doen zijn inderdaad atleten. Kunstschaatsen zelf is een effectieve manier om spieren op te bouwen, maar kunstschaatsers kunnen off-ice training te doen voor een verhoogde fitness.

instructies

1 Skate langzaam rond het ijs gedurende 10 minuten te krijgen opgewarmd. Het is belangrijk langzaam opwarmen spieren van het lichaam alvorens iets strengere doen.

2 Schaatsen rond het ijs, maar pick-up van uw snelheid, en niet stoppen voor een vast aantal minuten dat is afhankelijk van uw uithoudingsvermogen. Onophoudelijke skate werkt om spieren op te bouwen door het hele lichaam, maar vooral in de benen, rug, kern en abs. Het is ook een effectieve cardiovasculaire training en verbrandt vet. De beste resultaten worden bereikt wanneer u schaatst gedurende enkele minuten per keer in een tempo dat is comfortabel, maar nog steeds uitdagend. Een langzame, ontspannen skate zal langzaam op te bouwen spier, maar om uw fitness piek bereiken, schaatsen in een snel tempo.

3 Werk via uw kunstschaatsen repertoire meerdere malen. Elk element van de routine, behalve glijden, werkt om te bouwen en toon spieren door het lichaam. Het is echter belangrijk om te onthouden dat als een kunstschaatsster, is het niet raadzaam om significant bulk met spieren. Schaatsen meerdere keren per week en werken aan je sprongen zal waarschijnlijk geven u genoeg spierkracht als nodig is om een ​​effectieve kunstschaatsster, maar als u meer spiermassa toe te voegen, kunt u dit te bereiken door middel van off-ice trainingen. Belangrijk is gericht op het ontwikkelen spiermassa.

4 Vul een routine van crunches en sit-ups te helpen bouwen spier in je buikspieren. Een crunch wordt uitgevoerd door plat op je rug, buigen uw buikspieren en het opheffen van uw bovenlichaam iets van de grond. Een sit-up, ondertussen, wordt uitgevoerd door liggend op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten stevig op de grond. Kruis je armen voor je borst en gebruik je buikspieren, til je bovenlichaam tot het loodrecht op de grond. Een routine van crunches en sit-ups zal verschillende spieren werken in de buikstreek, evenals in je rug en kern. Om de intensiteit van de training te verhogen, het bezit van een barbell plaat tegen je borst.

5 Complete sets van kraakpanden in de sportschool, of zelfs thuis, om spiermassa op te bouwen in je benen, billen, rug en de kern. Als je in de sportschool werkt, zet een comfortabele gewicht op de squat machine en uit te voeren zo veel herhalingen als je kunt, het nemen van periodieke pauzes. Als je probeert thuis te houden gewichten in beide handen en eenvoudig te buigen op de knieën totdat je dijen parallel met de grond zijn.

Hints

  • Als u nog steeds het gevoel dat je nodig hebt om meer spieren toe te voegen aan een succesvol kunstschaatsster zijn, werken met een sterkte coach of sportschool trainer die u kan helpen richten op je zwakkere gebieden om spier toe te voegen.