Hoe kan je medicijnen kopen in Canada

Hoe kan je medicijnen kopen in Canada


Het kopen van geneesmiddelen op recept uit Canada kan veel goedkoper dan het kopen van dezelfde medicijnen in de Verenigde Staten. Ze worden verzonden in de oorspronkelijke verzegelde flessen met zowel de naam van het farmaceutische bedrijf en de vervaldatum. Canadese apotheken voeren ook medicijnen voor huisdieren en populaire over-the-counter medicijnen voor verdere besparingen.

instructies

Bespaar geld door het kopen in Canada

1 Begrijp dat alle gerenommeerde Canadese apotheken een ondertekend en gedateerd voorschrift van uw behandelend arts nodig. U wordt verwacht om e-mail of fax het recept naar de apotheek. U zal ook nodig zijn om invullen van een aanvraag met uw medicatie geschiedenis informatie en allergieƫn.

2 Wees bereid om de apotheek te geven uw credit card nummer. Vraag over hun leveringsmogelijkheden en of u betaalt per post of per verpakking. Als u betaalt per pakket, zorg ervoor dat je bestelt alle medische items die je nodig hebben in een maand, op hetzelfde moment. Zoek uit of je je man geneeskunde verpakt met jou om verzendkosten te besparen kan hebben. Canadese apotheken zijn meestal zeer behulpzaam en zal werken om u een gelukkig en tevreden klanten.

3 Vergeet niet dat zodra de apotheek uw recept ontvangt, kunt u bestellen en plaats uw vullingen via het internet, per fax of door te bellen naar hun directe gratis telefoonnummer. Zij zullen u laten weten wanneer u een nieuw recept nodig.

4 Maak een apotheek / klantrelatie en de follow-up orders zal snel gaan. Op sommige momenten kunnen ze suggereren zelfs over-the-counter specials die u zouden kunnen interesseren.

5 Verwacht levering van uw bestelling in ongeveer twee weken. Als er een probleem is met het leveren van moeten zijn, zullen ze u op de hoogte, en suggereren een andere methode of een ander land voor het verstrekken van uw geneesmiddel.

Hints

  • Lees de lijst van alle van de goederen die zij verkopen, afgezien van geneesmiddelen op recept. Je zou willen zien of is de moeite waard het kopen van die uit Canada ook.
  • Scheepvaart duurt overal van twee tot drie weken. Zorg ervoor dat u een voldoende hoeveelheid pillen om u te houden tot aan de bevalling. Een nieuwe bestelling onmiddellijk na ontvangst van de eerste orde, door de twee weken wachten. Op sommige momenten de Border Patrol creĆ«ert een halt toe te roepen in alles uit te gaan van het land. Uw bestelling kan worden uitgesteld voor onbepaalde tijd. U moet uw pillen te kopen bij uw lokale apotheek in dit evenement. Er zijn momenten waarop het merk geneesmiddel is aan uw Canadese drug store niet beschikbaar. Zij zullen dan gaan shoppen tot ze een levering in een ander land te vinden.