Hoe kan ik zien welk type van Arch je voet Heeft

Hoe kan ik zien welk type van Arch je voet Heeft


De boog van je voet is opgebouwd uit de botten en met elkaar verbonden door ligamenten en pezen. Ligamenten en pezen te helpen de voet steun je lichaamsgewicht in een staande positie. types voetboog zijn onderverdeeld in drie fundamentele categorieën - hoog, normaal en vlakke bogen. Weten uw boog type helpt je schoenen die comfortabel zit aan de voet pijn te voorkomen tijdens het wandelen, hardlopen en het deelnemen aan aërobe activiteiten. Als dit niet behandeld wordt, pijn in de voet leidt tot rugpijn, zenuwbeschadiging en slechtzienden lopen. Een eenvoudige at-home test genaamd de natte test, kunt u bepalen wat voor soort boog je hebt.

instructies

1 Plaats twee vellen bouw papier of een bruine papieren zak op de grond naast je voeten. Zware papieren als deze, duidelijke imprints voor u om te zien wat voor soort voetboog je hebt. Vermijd het gebruik van donkere de bouw van papier, omdat je niet in staat zijn om de afdruk te zien. Oranje en geel zijn goede kleuren te gebruiken voor de natte-test.

2 Vul een pan met genoeg water om het licht-gekleurde deel van uw voeten te dekken. Een vlakke bakvorm werkt goed omdat je je voeten plat kunnen onderdompelen in de container. Als u niet beschikt over een bakblik hebben, een spa voetenbad of de badkuip zijn prima, net zo lang als je de zool van je voet nat kan krijgen.

3 Plaats een van je voeten in het water. Je hoeft alleen uw voet in het water te houden voor een paar seconden. Vermijd het lopen of staan ​​op natte voeten, zodat u een nauwkeurige analyse te krijgen. Laat het overtollige water druppelen uit de voet.

4 Stap op bouw papier of tas tijdens de vergadering, het uitoefenen van druk op de knie. Knie druk simuleert een voetstap. Langzaam til de voet en droog het met een papieren handdoek of washandje.

5 Herhaal de derde en vierde stappen op de andere voet. Elke voet kan een ander type Arch.

6 Onderzoek de indruk, te vergelijken met een beeld van gewelfde voet, indien mogelijk. Als u overrompelend, moet je hele zool verschijnen. Je hebt een normale boog als de voorvoet en de hiel samen met uitzondering van een klein deel van voorwetenschap middelste deel van de voet worden samengevoegd. Je hebt hoge bogen bij de voorvoet en de hiel niet aansluiten.

Hints

  • Voordat u een paar schoenen te kopen, vraag de winkelbediende om je voeten opnieuw te meten.
  • Draag steunen in je schoenen om blessures te voorkomen tijdens het wandelen of sporten.