Hoe kan ik Verschillende Slagen Swim

Hoe kan ik Verschillende Slagen Swim


Leer om verschillende slagen te zwemmen om wat variatie in je zwemmen workout te zetten en het opbouwen van een breder scala van spiergroepen. De meeste mensen zijn al bekend met de borstcrawl beroerte, ook wel bekend als freestyle of de "American Crawl." Deze fundamentele slag gaat om een ​​face-down positie in het water, een eenvoudige afwisselende arm pull en een flutter kick. Andere zwemslagen zijn de schoolslag, vlinder en rugslag of rug kruipen. Deze drie lijnen, samen met de borstcrawl, zijn de lijnen die in wedstrijdzwemmen.

instructies

schoolslag

1 Float naar beneden in het water in een gestroomlijnde positie, met de benen bij elkaar en de armen gestrekt in de voorkant van het hoofd.

2 Trek je handen af ​​van de oppervlakte van het water en van elkaar af. Wanneer u ze terug direct onder je hoofd trok naar een positie, breng je handen in elkaar te ontmoeten in de voorkant van je borst.

3 Til je hoofd om te ademen terwijl je in het midden van het trekken van uw handen naar beneden in de vorige stap. Laat je hoofd terug in het water als je klaar bent.

4 Laat je knieën naar beneden en trek je voeten omhoog in de richting van het oppervlak van het water wanneer uw handen samen voor je borst.

5 Spreid uw voeten uit elkaar en breng ze weer bij elkaar in een motie vergelijkbaar met de manier waarop een kikker kicks. Als je kick, stak de handen naar voren. U vindt de kick in dezelfde positie je begon aan het begin van de slag te beëindigen.

6 Glide voor een moment voor het begin van de volgende slag.

Vlinder

7 Lie gezicht naar beneden in het water met uw voeten bij elkaar en je handen boven je hoofd. Je benen moeten licht gebogen, zodat je voeten zijn aan het oppervlak van het water.

8 Trek je armen naar beneden door het water aan weerszijden van je totdat ze langs je lichaam, met je vingers terug naar uw tenen. Als je je armen naar beneden te trekken, schop je voeten naar beneden, zodat je benen zijn recht, en trek je voeten terug naar de oppervlakte van het water.

9 Til je hoofd om adem te halen.

10 Duw je voeten terug naar beneden als je je ellebogen te trekken uit het water. Je armen moeten beide bewegen net boven de oppervlakte van het water. Eindig je adem en zet je hoofd terug naar beneden voordat je armen langs je hoofd.

11 Trek je voeten terug naar de oppervlakte van het water als je handen samenkomen, uitgebreid voor je.

12 Herhaal de lijn vanaf het begin. Tijdens elke slag, je armen bewegen samen rond je lichaam en je benen te bewegen samen in twee herhalingen van een dolfijn-achtige trap.

Rugslag

13 Ga op je rug in het water met een arm boven je hoofd uitgebreid en de andere aan uw zijde.

14 Schop je voeten onafhankelijk van elkaar in een flutter kick gedurende de hele slag, net als in de borstcrawl slag.

15 Til de arm aan jouw kant uit het water en en verplaats het recht boven je en terug naar het water in te gaan boven je hoofd.

16 Trek aan de arm, dat was boven je hoofd terug naar beneden in de richting van uw kant als je andere arm boven het water. Deze arm moet zijn beweging eindigen op hetzelfde moment als de andere het water boven het hoofd bereikt.

17 Herhaal de slag met de andere arm. Houd afwisselende armen als je elke slag te voltooien.