Hoe kan ik Verminder Tummy Fat met oefening

Hoe kan ik Verminder Tummy Fat met oefening


Als je ouder wordt, je metabolisme vertraagt ​​en als uw verantwoordelijkheden en stress te verhogen, neemt ook uw buikvet. Om buik vet te verminderen, moet je een gezonde voeding consumeren en nemen minder calorieën dan je verbrandt op een dagelijkse basis. Afgezien van een gezonde voeding, het krijgen van de juiste soort van de oefening is ook essentieel om wegredeneren vet uit je buik.

instructies

1 Step-up van uw cardiovasculaire training, zodat uw stofwisseling stijgt en je verbrandt calorieën en vet. Haal je hartslag omhoog door stevig wandelen, hardlopen, zwemmen of fietsen. Schakelen tussen verschillende typen van cardiovasculaire oefening om je lichaam uitgedaagd en verveling op afstand te houden. Kijk in aerobics, training dvd's en teamsporten. Voer cardiovasculaire oefening minstens 45 minuten per dag, drie dagen per week.

2 Lift gewichten om je mager spierweefsel, dat houdt je stofwisseling loopt lang na de training wordt gedaan toenemen. Neem een ​​hele lichaam benadering waarbij je traint alle delen van het lichaam. Gebruik je eigen lichaamsgewicht, vrije gewichten of gewichtheffen machines voor de weerstand. Blijf uitgedaagd door geleidelijk verhogen van de gewichten als je sterker in de tijd te krijgen. Train je armen en schouders op maandag, benen op woensdag en rug en buikspieren op vrijdag.

3 Versnellen vetverbranding en de toename van spierweefsel door het uitvoeren van samengestelde oefeningen die meerdere spieren trainen tegelijk tegenover isolatieoefeningen dat slechts één spier trainen. Omvatten push-ups, squats, lunges, bankdrukken en halter krullen.

4 Neem yoga of meditatie, omdat ze kunnen helpen verminderen uw stress niveaus. Verhoogde stress leidt tot het vrijkomen van het stresshormoon cortisol. The Natural Health Website voor vrouwen stelt dat cortisol wordt geassocieerd met overtollig vet opslag in de maagstreek.

5 Denk aan het doen van een verscheidenheid van maag aanscherping oefeningen. Verwacht niet dat maag oefeningen om buik vet te verbranden. Maag oefeningen toon je buikspieren die zijn verborgen onder het vet. Zodra je buik vet is verdwenen, zal je spieren afgezwakt hebt om te pronken. Zijn omgekeerde crunches, crunches en twist-crunches. Train je buikspieren op drie niet-opeenvolgende dagen van de week