Hoe kan ik Verminder BuikVet

Hoe kan ik Verminder BuikVet


Artsen noemen het dieper niveau vet dat vormt rond de organen visceraal vet. Dergelijke vet is gekoppeld aan grotere risico's van verhoogde bloeddruk, diabetes, hart ziekten en sommige soorten kanker. Het verliezen van visceraal vet, dat buikvet omvat, zal enige tijd duren, maar is essentieel voor uw gezondheid te verbeteren. Zelfs als je over het algemeen relatief dun zijn, zoals interne vet plaatst je in een groter risico op de ziekte.

instructies

1 Vermijd het doen van ab oefeningen om abdominaal vet in uw maag te verminderen. Situps en crunches zijn ontworpen om te fine-tunen en beeldhouwen de buikspieren. Het verminderen van buikvet vraagt ​​om een ​​heel andere aanpak van eenvoudige weerstand opleiding.

2 Oefening voor langere tijd abdominale vetcellen verbranden. Een Duke University studie bleek dat een half uur van intense cardiovasculaire training verminderd zowel oppervlak vet en interne buikvet indien uitgevoerd vier keer per week. Door dit te doen verminderd vetcellen met 18 procent ten opzichte van de tijd. De trainingen kunnen betrekken joggen of rijden op een stationaire fiets.

3 Boost je metabolisme om zich te ontdoen van buikvet effectief. Dit kan door het vervangen van koolhydraten met eiwitten en vezels. Uitspreiden van uw maaltijden in kleinere porties kan verliezen buikvet veel gemakkelijker. Beschouw een dieet dat ten minste 10 gram oplosbare vezels per dag omvat. Onderzoek aan de Wake Forest School of Medicine in North Carolina bleek dat patiënten die een dergelijk dieet eet ontwikkelen minder visceraal vet dan anderen.

4 Krijgt ongeveer zes tot zeven uur slaap per nacht. Overmatige slaap of niet genoeg slaap is gekoppeld aan de ontwikkeling van visceraal vet. Ook op zoek naar manieren om stress te verminderen in je leven, zoals het krijgen van vrienden en familieleden om de toonhoogte in om u te helpen wanneer ze kunnen.