Hoe kan ik toevoegen schijfremmen op een Beach Cruiser

Hoe kan ik toevoegen schijfremmen op een Beach Cruiser


Schijfremmen staan ​​bekend om hun ongelooflijke remkracht, gemak van onderhoud en de prestaties bij slecht weer. Schijfrem systemen zijn snel aan populariteit wint in de fietsen gemeenschap, maar op dit moment zijn voornamelijk te vinden op de berg en cyclocross fietsen. Echter, elke fiets, zelfs een beach cruiser dat schijfrem gemonteerd op het frame, kunnen worden omgezet in schijfremmen door de gemiddelde fiets monteur.

instructies

1 Zet uw fiets in een werk stand. Als u niet beschikt over een beschikbaar voor gebruik hebben, zet het op zijn kickstand. U moet om het te verplaatsen in verschillende posities gedurende de gehele procedure.

2 Verwijder de handvatten en draai de remhendel klem aan beide zijden van de bars. Schuif de bestaande remhendel off van de bars. Volg de kabel van elke remhendel om de kabel stop van elke rem. Maak de beide kabel stopt zodat de kabel door zal schuiven, trek de remhendel en kabels uit de buurt van de fiets.

3 Gebruik een inbussleutel of een combinatie moersleutel, afhankelijk van uw stijl van de remmen, om de remmen momenteel verbonden aan het frame te verwijderen. Voor de meeste remsystemen, verwijder de rem bevestigingsbouten op de vork en achtervork brug, trek de remmen van het frame.

4 Schuif uw nieuwe schijfrem hendels op de juiste kant van het stuur. De meeste fietsers de voorkeur aan de achterrem aan de rechterzijde en de voorrem aan de linkerkant. De hefbomen kunnen worden onderscheiden door de lengte van de kabels helpt waaraan zij gehecht. De hendel met de langere kabel is voor de achterrem. Draai de remhendel klemmen en schuif de handvatten terug op het stuur.

5 Zet de fiets ondersteboven op zijn stuur en stoel als je geen gebruik maakt van een werk stand. Verwijder beide wielen uit het frame door het vrijgeven van de snelspanhendel of het losdraaien van de bouten as met een 15 mm combinatie moersleutel.

6 Bevestig de schijfremmen aan de schijfrem gemonteerd op de linker vorkpoot en de linker achtervork van het fietsframe. De meeste schijfrem systemen zullen gebruik maken van twee zeskantbouten te hechten aan het frame, terwijl anderen zal komen met een adapter voor dergelijke mounts.

7 Bevestig de remschijven met de meegeleverde bouten en hardware als de remschijven niet zijn aangesloten op de schijfrem-compatibele wielen. Zorg ervoor dat de bouten schijf aanzienlijk te scherpen, zodat ze niet loslopen in het kader van het gebruik. Monteer een band en buis op elk wiel en vul ze met lucht, en bevestig de wielen aan het fietsframe, zodat de remschijf van elk wiel zit tussen de remblokjes van elke rem.

8 Draai de fiets terug over op haar kickstand als u geen gebruik maakt van een werk stand. Steek de kabel van elke remhendel in de kabel stop van zijn respectieve rem. Trek de kabel strak en draai de kabel stopt zodat de kabels niet door te schuiven wanneer de remhendel wordt getrokken.

9 Trek elke remhendel stevig vast en houd deze voor vijf tot 10 seconden. Dit zal de kabel enigszins strekken zodat de wielen vrij zullen draaien wanneer de hendels vrijkomen. Neem de fiets voor een korte test-rit naar de remkracht van uw nieuwe instellingen te controleren. Indien nodig kan de remkabels worden aangescherpt door het verdraaien van de stelschroef op elke remhendel tegen de klok in.