Hoe kan ik toevoegen Kettlebell Routines een Lifting Routine

Hoe kan ik toevoegen Kettlebell Routines een Lifting Routine


Kettlebells kan een full-body workout te bieden als een afzonderlijke routine of gecombineerd worden met uw bestaande trainingsprogramma van het ras en spier stimulatie toe te voegen. U kunt de kettlebell als een sterkte-training tool tijdens bewegingen zoals push-ups, Turks get-ups en militaire persen, of meer als een sterkte en cardiovasculaire oefening met bewegingen zoals schommels en flarden in dienst. Of u nu kiest om de andere dag van kettlebell en gratis gewicht opleiding of om uw oefeningen te combineren in één dag, zul je voelen en zien de resultaten.

instructies

1 Verdeel uw wekelijkse oefening routine in de dagen dat je een lift en dagen dat je trainen met kettlebells. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van onderlichaam barbell oefeningen zoals squats en deadlifts op maandag en vervolgens volledige bovenlichaam kettlebell kern oefeningen zoals militaire persen en afvallige rijen op dinsdag.

2 Omvatten twee kettlebell oefeningen in je training en volg die met twee barbell oefeningen als een alternatieve aanpak. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van kettlebell schommels en flarden gevolgd door bankdrukken en gebogen over rijen. Vervolgens wisselen een gewicht-oefening met een kettlebell oefening als je geleidelijk aan de nieuwe bewegingen te voeren om uw routine. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van een barbell squat en vervolgens een kettlebell swing.

3 Verhoog de snelheid en het gewicht van uw kettlebell oefeningen pas nadat u de juiste vorm te beheersen. Voeg deze-speed burst-oefeningen in tussen de traditionele gewichtheffen oefeningen. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van een barbell squat, gevolgd door een dubbele kettlebell swing.

4 Circuit trein één dag per week met kettlebells. Selecteer vijf of zes kettlebell oefeningen en voeren elke beweging om 2:59 keer. Of vervang een lifting dag per week met 20 minuten van een kettlebell snatch routine om uw cardiovasculaire systeem te verbeteren en calorieën te verbranden.

5 Voeg kettlebell oefeningen voor specifieke spiergroepen op dezelfde dag train je deze spiergroepen. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van kettlebell deadlifts en front squats op de dagen dat je je benen te oefenen.

Hints

  • Als u vragen heeft voor het begin van de training, het advies inwinnen van een fitness-professional om de juiste techniek te leren voor elke kettlebell oefening.
  • dagen rust toe te voegen in je routine. Neem ten minste één vrije dag in tussen full-body workouts. Rusten voor 1-2 dagen wanneer je traint grote spiergroepen zoals je benen en rug.