Hoe kan ik Tape polsen voor Gymnastiek

Hoe kan ik Tape polsen voor Gymnastiek

De bars zijn moordenaar op handen en polsen een turnster's; dat is de reden waarom routines minder dan een minuut duren. "Zelfs als je de kracht en uithoudingsvermogen moesten daar blijven langer dan een minuut, kon je niet omdat je handen zou verbranden", zegt Verenigde Staten Olympisch coach Don Peters in het boek "Gymnastiek." Afgezien van de branden, kan turners last hebben van wat er gewoonlijk "gymnast pols," een ontsteking in de onderarm bot waar het de hand verbindt met de pols genoemd. Tapen uw polsen is een manier om de branden en de kans op letsel te verminderen.

Stap 1

Was uw handen en polsen, want vet en zweet kan interfereren met de tape zelfklevende capaciteit.

Stap 2

Houd je linkerhand met je handpalm naar boven en je vingers uitgebreid, en buig je pols terug niet meer dan 30 graden.

Stap 3

Plak de tape om de palm van je hand, net onder je vingers, en wikkel het rond uw hand. De band moet strak genoeg om de steun van de bloedsomloop niet beperken aanbieden.

stap 4

Wikkel een nieuw stuk tape rond je pols een keer.

stap 5

Start een nieuw stuk tape op de achterkant van je pols, onder je duim. Bij een hoek, wikkel de band omhoog zodat de binnenrand van de band langs de onderkant van je pink. Loop de tape rond de voorkant van je handpalm zo gaat het rond je pink en hoeken naar beneden om je duim. Je moet een half X aan beide kanten van je hand.

stap 6

Wikkel een nieuw stuk tape op de achterkant van je pols, om te beginnen onder de pink en hengelen tussen de duim en wijsvinger. Ga door het verpakken van de tape terug naar je pols, zodat je nu een X op de voor- en achterkant van je hand.

stap 7

Tape je rechterhand volgens dezelfde methode als beschreven in de stappen 1-6.

Tips

  • Voor extra ondersteuning kunt u tape een extra X-configuratie op de handen.
  • Wennen aan de bars met tape op je handen en polsen kost tijd. Je handen zal een beetje beperkt in het begin te voelen, maar aan te passen aan tape is klein in vergelijking met het aanpassen van de knie later in uw gymnastiek carrière.

Wat je nodig hebt

  • Flexibele sporttape