Hoe kan ik Tan plaats van Burn?

Hoe kan ik Tan plaats van Burn?


Een bruine kleur zowel inkijk in uw teint en geeft je huid een natuurlijke glans: Maar agressief op zoek naar een kleurtje kan snel leiden tot zonnebrand. Niet alleen kan de praktijk leiden tot kanker, maar het ontdoet uw huid van haar jeugdige uitstraling, door het bevorderen van vlekken en rimpels ontwikkeling. Als u nog steeds wilt bruinen, maar wil de schadelijke effecten van de zon te vermijden, is het cruciaal om jezelf goed voor te bereiden om veilig te blijven.

instructies

1 Beoordeel de huidige status van uw teint. Als je erg bleek, is het nog belangrijker om uw blootstelling aan de zon te verminderen. Bovendien kan uw etnische erfenis van uw gevoeligheid voor zonlicht effect. Degenen met wortels in Zuid-Amerika, Afrika en rond de Middellandse Zee, zijn veel toleranter aan zonlicht dan degenen die van de evenaar verder opgroeide.

2 Breng zonnebrandolie royaal. Hoewel zonnebrandolie beschermt u tegen schadelijke ultraviolette straling, is het niet uw vermogen om te bruinen te remmen. Sterker nog, het werkt aan een slopende zonnebrand dat je binnen een houdbaarheid van maximaal een week te voorkomen. Bekijk de instructies op uw lotion te zien hoe lang het effectief is; zodat je weet wanneer je nodig hebt om opnieuw toe te passen.

3 Tempo jezelf. Het is cruciaal om niet te snel een duik nemen in het looien. Als uw lichaam is gewend aan zonlicht, zal het snel verbranden en remmen je voortgang. Afhankelijk van uw teint, te beginnen met een beperkte blootstelling elke dag en langzaam verhogen van uw tijd in de zon, totdat u de gewenste resultaten heeft opgeleverd.

4 Draai je lichaam om de tien minuten. Het veranderen van het gebied van uw lichaam blootgesteld aan zonlicht vaak bevordert een gelijkmatige bruine kleur en voorkomt dat de ene kant raakt overbelicht - en uiteindelijk verbrand. Het geeft ook uw huid enkele noodzakelijke tijd om te rusten, zodat het zonlicht de tolerantie niet overbelasten.

5 Blijf consistent. Zorg ervoor dat u naar buiten in de zon elke dag om uw tan verbeteren. Zolang je de nodige voorzorgsmaatregelen te volgen, zal uw huid goed reageren op de stralen. Het handhaven van een zonnebank schema helpt voorkomen dat uw huid tegen steeds bleek weer, die uiteindelijk zou kunnen leiden tot het de volgende keer dat je buiten bent zonnebrand.

Hints

  • Leer zelf over de risico's van huidkanker voor het plegen van enig bruinen programma.
  • Neem contact op met een arts om ervoor te zorgen u geen voorwaarden of medicijnen huid die worden be├»nvloed door de zon.