Hoe kan ik Taller word?

Hoe kan ik Taller word?


Je lichaam is gestopt met groeien, maar je bent nog niet klaar. Je bent moe van het kort, en willen squeeze out een paar inches. Of misschien als leeftijd je wijzer heeft gemaakt, heeft het een paar centimeters gestolen. Je moet wat ruggengraat die zich uitstrekt tot die extra hoogte te krijgen uit te voeren. In aanvulling op het verkrijgen van eventueel 1 tot 3 inch hoogte, stekel stretching kan helpen u een veel gezondere terug te krijgen, vrij van pijn in de rug.

instructies

1 Hoe kan ik Taller word?

Begin opknoping regelmatig of met de inversie rek en laarzen, of van een eenvoudige pull-up bar. Bij gebruik van de pull-up bar, maar houd op met je handen. Wennen aan het gevoel van opknoping. Verplaats een beetje vanuit de heupen om te helpen met het strekken van de wervelkolom - van voor naar achter en van links naar rechts. Wennen aan het doen van deze twee tot drie keer per dag gedurende één week. Lengte van de tijd maakt eigenlijk niet uit op dit moment, het punt is om in de gewoonte. Echter, moet u in staat om op te hangen voor ergens tussen de 30 seconden tot twee minuten per keer.

2 Start opknoping voor een langere periode een keer uw eerste week is voltooid. De inversie rack is gemakkelijk te hangen minuten per keer. Als u opknoping van een pull-up bar met je handen, kan het even duren voor de opbouw van het uithoudingsvermogen in je handen. Streven naar een totaal van 10 minuten opknoping per dag gedurende één week. 3 Hoe kan ik Taller word?


Verhoog de weerstand zodra je kunt hangen voor langere tijd (een minuut-plus in een tijd heeft de voorkeur). Als u de inversie rack is eenvoudig, pak de gewichten met je handen. Met de pull-up bar, het bezit van een halter met je voeten of je knieën, of krijgen een loodgordel dat het gewicht voor u zal houden. U kunt ook een vest of rugzak om gewichten op te slaan gebruiken.

Begin klein, met vijf tot 10 pond van het gewicht, en bouwen zo hoog als 35 pond van extra weerstand. Sommigen hebben hun echtgenoot of vriend vast te houden aan hen als ze hangen. Zorg ervoor dat u weet het maximale gewicht capaciteit van uw installatie zodat je niet vallen.

Doel voor vijf tot 10 pond toeneemt, en het opbouwen van een back-up van uw 10 minuten. Doe dit voor een paar maanden, en je moet overal zien 0,5-2 inches van de groei.