Hoe kan ik SCUBA Regulators reinigen

Wanneer het schoonmaken scuba regulator is het belangrijk om zeker te zijn dat geen water naar de eerste fase van de toezichthouder, die hecht aan het reservoir zoals deze corrosie en bacteriƫn kunnen veroorzaken. Sommigen verkiezen de regelaar reinigen terwijl het nog steeds de tank zodat geen water naar de eerste trap is bevestigd, terwijl andere gemakkelijker om de regulator uit de tank te verwijderen en droog en plaats de stofkap voor reiniging .

instructies

Het schoonmaken van Regulator hij is aangesloten op de tank

1 Ervoor zorgen dat de tank klep open is, dan genieten zowel de tank en regulator in zoet water.

2 Gebruik het mondstuk om water te spoelen door de tweede fase mondstuk gedeelte van uw regulator alsmede via andere openingen.

3 Houd de eerste trap, terwijl aangesloten op de tank, zodat deze hoger is dan de tweede trap, aan een stromend water naar de eerste fase te voorkomen.

4 Druk op de purge-knop op je regulator om het water uit te blazen die kunnen gekregen in de eerste fase.

5 Sluit de tankklep en schroef de regulator van de tank.

6 Droog de stofkap, hetzij door het draaien van de tank klep weer aan en blaast de lucht op de stofkap of door het drogen met een doek. Wanneer het droog is, plaats stofkap op de eerste fase.

7 Droog de regulator met behulp van een handdoek.

Het schoonmaken van Regulator Zonder Scuba Tank

8 Droog de stofkap of door blazen van lucht uit de tank op het of met een schone doek. Bevestig stofkap naar eerste podium.

9 Spoel je regulator met behulp van stromende (versus hoge druk) water en wees niet te druk op de purge knop, die het water in de slang tot aan de eerste fase zal toestaan.

10 Droog regulator met een schone handdoek.