Hoe kan ik Sand & Refinish Wood Pistol Grips

Hoe kan ik Sand & Refinish Wood Pistol Grips


Schuren en overspuiten van houten pistool handgrepen is niet moeilijk, maar het vereist wel veel aandacht voor detail. De fysieke inspanning van het schuren van de handgrepen - evenals het overspuiten van de handvatten - is niet veeleisend. Echter, zorg en observatie is noodzakelijk om te verzekeren reconditionering de grepen 'valt in relatie tot de toestand van de grepen vóór de inspanning of verwijderen van een overmatige hoeveelheid van hout van de handgrepen. Als dit goed afgewerkt, reconditioneren de grepen zal deuken en krassen te verwijderen en toe te voegen glans aan het uiterlijk van grepen het pistool terwijl hun integriteit aanvallen.

instructies

1 Verwijder de greep van het pistool met de schroevendraaier. Als de grepen niet weg vallen van het pistool zodra de schroeven zijn verwijderd, controleer dan extra schroeven van de handgrepen aan het pistool. Als er geen extra schroeven, gebruik de plamuurmes om voorzichtig wrikken de greep uit de buurt van het frame van het pistool's.

2 Zand het pistool grepen voorzichtig met de fijne korrel schuurpapier met de hand, zorg ervoor dat uw werk handschoenen te dragen. Masseer het handvat met het schuurpapier. Gebruik geen lange of snelle bewegingen. Kortom, licht, cirkelvormige bewegingen met het schuurpapier zal ervoor zorgen dat je niet meer van het hout oppervlak te verwijderen op het handvat dan absoluut noodzakelijk. Best case scenario, je gewoon verwijderen van de teak olie uit het oppervlak van de houten handvat en ongewenste nicks of deuken.

3 Spray de handgrepen met de air-slang periodiek. Dit zal de teakolie stof dat het gevolg is van uw schuren verwijderen en bloot de originele hout. Zodra u onbehandeld hout waar je hebt geschuurd zien, stop schuren en masseer een ander gebied. Verwijder alle teak olie uit de grepen en reinig de pakken met de air-slang grondig.

4 Zwabberen de teak olie lichtjes op de pakken met de 1/2 inch penseel. Lange halen zijn niet nodig, omdat de houten grijpt de olie gelijkmatig absorbeert. Bedek het geheel van de handgrepen - voor- en achterkant - met een gelijkmatige laag van teak olie. De olie laten drogen. Na 24 uur, controleer dan de handgrepen. Als je van de kleur en het oppervlak feel van de grepen, sluit ze aan het pistool en je klaar bent. Als u graag een donkerdere kleur of een meer gelijkmatige textuur, voeg een tweede laag van teak olie.