Hoe kan ik Rig Screw-Type Haken

Hoe kan ik Rig Screw-Type Haken


Hook schroeven hebben een grote metalen haak die leidt uit het schroefdraad deel van de eenheid. Deze komen in verschillende maten en zijn bruikbaar voor camping doeleinden. Rig haak schroeven voor een hangmat, keuken versnelling of tent guy-out lijnen. Het verkrijgen van de juiste manier in een boom of ander hard anker haak is de sleutel tot het juiste gebruik van het apparaat.

instructies

1 Plaats de haak schroeven in een boom of een hard oppervlak op ongeveer een hoek van 45 graden. Rijg de haak schroef in de boom bij een hoek van 45 graden. De hoek geeft extra kracht om de greep van de haak schroef versus vast te schroeven recht in.

2 Slide hangmat lussen over de haak schroeven geïnstalleerd tegenover elkaar. Steek één haak dan vinden een andere boom of post tegenover de eerste en stel een andere op dezelfde manier op dezelfde hoogte. Rig de haken aan de 45-graden aangezien dit de benodigde mechanische hefboom om de geladen hangmat ondersteunen.

3 Plaats de haak schroeven in het plafond spanten en balken aan lantaarns, potten en pannen of gebruiksvoorwerpen hangen in een kamp lodge of keuken. Overbelast de haak met potten die te zwaar zijn.

4 Plaats de haak schroeven in ondergang of boomtakken om guy-out regels uit dekzeilen, tenten en regen een paar vliegen lopen. Guy-out lijnen lopen vanaf de buitenzijde van het zeil of tent om het materiaal op zijn plaats veilig te stellen en hou het strak. Bind de lijnen naar de haken met behulp van een slip knoop of een man-out FID - een klein stukje plastic ontworpen om strakker of losser de lijn. De FID dia's door de lijn aan beide uiteinden en is ofwel geduwd naar boven of beneden de lijn om strakker of losser de tent of zeil. De haak schroef is het anker.