Hoe kan ik Rig Herring

Levend aas is een populaire keuze en vaak ook de go-to keuze voor vissers in zowel zoet en zout water. Aas vissen, in het bijzonder, zijn vaak opgetuigd levend aan een verleidelijke maaltijd te presenteren voor een kruissnelheid spel vis. Haring is een populaire aas vis die, mits goed opgetuigd, kan zeer productief in vele situaties. Rigging een live haring met succes kan worden bereikt met een aantal fundamentele kennis en terminal aan te pakken.

instructies

1 Bind een cirkel haak op het einde van de belangrijkste vislijn met een Palomar knoop. Bevochtig de knoop en trek hem naar beneden strak om het te beveiligen tegen het oog van de haak. Kies een haak die is afgestemd op de grootte van de vis. Gebruik een maat drie haak, bijvoorbeeld met een haring die 3 tot 4 inch lang.

2 Houd een live haring aas vissen, zodat de mond van de vis is gemakkelijk te bereiken. Steek de punt van de cirkel haak door de kaak en uit net boven de neus. Gebruik deze rig wanneer trollen of trekken het aas door het water.

3 Steek de haak door de achterkant van de levende haring tegenover de rugvin. Houd de live haring en steek de cirkel haak door de ene kant van de vis en het andere uit, en zorg ervoor om te gaan onder de rug van de vis. Dit rigging methode kan de vis op te schorten in het water.

4 Houd de live haring en steek de haak door de vis vlak voor de staartvin. Schuif de haring naar de bocht van de haak. Haken op deze wijze kan de vis weg natuurlijk zwemmen van u in het water.