Hoe kan ik Rig een sleeplijn roodbaars Striper

Hoe kan ik Rig een sleeplijn roodbaars Striper


Gestreepte bas zijn een populair spel vis langs de East Coast. Op sommige plaatsen, ze zijn beter bekend als roodbaars. Vissers gebruik maken van vele methoden om gestreepte bas te vangen, maar een van de meest effectieve manieren om de grotere stripers vangen is om troll met een dubbele rig. Trollen omvat meer grond met uw lijn in het water dan herhaald gieten, en de dubbele rig presenteert twee lokt met variabele diepte, het verbeteren van uw kansen van het aansluiten van een keeper.

instructies

Rigging een sleeplijn voor roodbaars

1 Bind de draaibare gedeelte van een handomdraai swivel aan het einde van uw lijn. Een verbeterde clinch knoop is een veilige keuze bij het veiligstellen van lijn naar een lokmiddel, haak, of swivel.

2 Bevestig de zinklood aan de snap. Het gewicht van het zinklood moet afhangen van de diepte van het water en de snelheid waarmee u zal worden trollen. Voeg nog een snap swivel naar de andere kant van het zinklood.

3 Bevestig 15 voet van de lijn naar het draaibare uiteinde van de draaibare snap door koppelverkoop een verbeterde clinch knoop. Bind het ene uiteinde van een vat draaibaar aan het einde van de regel met een andere verbeterde clinch knoop, zoals blijkt uit de link naar Animated Knots door Grog in de bronnen hieronder.

4 Bind een andere 15 voet van de lijn naar het vat draaibaar met behulp van een verbeterde clinch knoop. Bind het einde van die lijn naar één oog van de three-way draaibare met een andere verbeterde clinch knoop.

5 Zet de bucktail lepel door het aanbrengen van een handomdraai swivel naar de top oog van de three-way draaibare. Bind 6 zes voet van de leider lijn naar de snap swivel met behulp van een verbeterde clinch knoop. Bind de bucktail lepel direct naar de leider lijn met een andere verbeterde clinch knoop. Gebruik een lepel toegerekend aan de grootte van de vis die de gestreepte bas voeden op.

6 Bevestig de bucktail lokken door koppelverkoop 3 voeten van de leider lijn om de resterende oog van de three-way draaibare met een verbeterde clinch knoop. Bind de bucktail lokken naar het einde van de leider lijn met een verbeterde clinch knoop. De bucktail verleiding moet reizen onder de lepel in het water.