Hoe kan ik Rig een Pool voor Meerval vissen

Vissen is een tijdverdrijf dat ontspanning, evenals iets voorziet de tafel als je succesvol bent. De meeste lichamen van water te voorzien een soort van vis en in bijna alle, zijn er meerval. Variƫrend van kleine Texas blauwe meerval van een pond of minder tot meerval kanaal soms een gewicht van meer dan 100 pond, deze bodem levende vissen zijn meestal niet kieskeurig over wat ze eten en kunnen worden gevangen op een verscheidenheid van aas en rigs. Laten we eens kijken naar hoe je rig een hengel voor kat vissen.

instructies

1 Zoek uw vissen gat. Catfish zijn bodembewoners en zijn te vinden langs de oevers van rivieren in de gaten, brug bases en rond de structuur, zoals onder water bomen en rotsen. Als u vissen een rivier, vindt een eddy waar de huidige is vrij traag.

2 Bereid uw aas. Meerval gevangen kunnen worden op bijna elke vorm van lokaas. Rivierkreeften, garnalen, clam strips, wormen, levende of dode visjes, hot dog stukken, rottende kip, brooddeeg en bijna worden de resten van uw keuken een priemgetal is materiaal voor meerval aas. Knip je aas selectie in kleine, 1/2-inch stukken.

3 Secure 18 duim van leider materiaal om uw vislijn met een draaibare tussen de twee uiteinden. Aan het vrije einde van de leider hechten ofwel een # 2 of # 4 haak afhankelijk van de grootte meerval dat de wateren u op bewonen. Snijd overtollig leider materiaal. Plaats uw aas op de haak en drop het zo dat het zit niet meer dan 1 inch boven de bodem. Deze techniek van het optuigen van een meerval paal is ideaal voor een rustige wateren.

4 Bevestig een 2-4 oz. leiden gewicht als je vissen in een bewegende stroom. Zijn ongeveer 8 duim van de bodem van de leider en vormen een kleine cirkel met de leider op dat moment. Rijg het door de opening op het zinklood en loop er overheen om het te hechten. Het kan omhoog of omlaag worden verplaatst, afhankelijk van uw behoeften. Dit zal toelaten om te blijven op de bodem en hebben het aas zweven vrij.

5 Plaats een bobber op uw lijn die het mogelijk maakt uw aas te zweven 1 inch boven de bodem. Dit tuigage techniek is goed voor meerdere regels als het je een visuele indicatie van een meerval nemen van het aas zal geven.

Hints

  • Gebruik meerval geurende vloeistoffen die zijn gevonden in sportieve goede winkels om deegballen geur om te vissen. Dit is een goedkope aas en werkt goed voor de meeste meerval. Gebruik handschoenen bij het hanteren meerval zoals ze zijn bedekt met een beschermende slijm dat maakt het grijpen ze taai.