Hoe kan ik Rig een Luck E Strike Bass Magic Swim Bait

Hoe kan ik Rig een Luck E Strike Bass Magic Swim Bait


Luck E Strike Bass Magic Swim Baits zijn zacht, plastic lokt voor zoet water vissen. Bekend om hun realistische kleuren die natuurlijke aasvis zoals uitblinkers en elft lijken, de holle-bodied zwemmen aas voelt ook realistisch als een grote vis bijt neer op de aanval. Luck E Stakingen zijn gegoten met een onderscheidend, naar beneden gerichte staart die het water bussen voor extra attractie op retrieval. Rigging een van deze aas duurt slechts enkele seconden. Zorg ervoor dat u een assortiment van aas te pakken in verschillende kleuren en maten om de heersende omstandigheden in de visserij aan te passen.

instructies

1 Selecteer een Luck E Strike aas in de gewenste kleur en grootte, alsmede een haak aan te passen. Zo zal een 4/0 maat haak geschikt voor het optuigen van een 4- tot 5-inch zwemmen aas.

2 Houd de haak boven het aas met de punt net penetreren van de rand van het aas en het oog van de haak de richting van de staart.

3 Doorboren het aas met de haak punt en draad het zachte kunststof op de haak, draaien het aas langs de bocht van de haak tot haakoog uitsteekt uit de lip. De weerhaak van de haak moet nu worden begraven in het aas en wees terug naar het hoofd. Dit is een weedless presentatie, waardoor het aas in de gebieden die moeten worden gegoten met laaghangende struiken en takken, of in waterlelies, met minder risico op vasthaken.

4 Bind het einde van de lijn voor het oog van de haak met behulp van een clinch knoop om uitglijden te voorkomen. Geanimeerde illustraties van de clinch knoop zijn gekoppeld in de referentie sectie.

Hints

  • vissen altijd met scherpe, schone haken voor betere stakingen en de vangsten.