Hoe kan ik Rig een Livewell System

Hoe kan ik Rig een Livewell System


Een livewell is erg belangrijk om uw vissen in goede vorm tijdens een visreis te houden. Er is een eenvoudig proces om een ​​installeren als je niet één op uw boot te hebben. Als je er een hebt, maar het is niet opgetuigd voor een beluchter, kan je het hebt aangesloten in een korte tijd om je vissen in leven te houden voor uren op een trip.

instructies

Rigging een boot met No Livewell

1 Verwijder de aftapplug van het ijs op de borst. Deze meestal verwijderd door ze los te schroeven.

2 Monteer de inlaatbuis van de beluchter pomp in het gat waar de aftapplug was, vanaf de buitenkant. Afhankelijk van de grootte, kan het nodig zijn om het boren een aantal om het passend te maken. Schroef de binnenkant bevestiging op de buis aan de pomp vast te zetten. Dit zal het deel dat het water in de beluchter pomp zuigt zijn. De pomp zal dan pomp het water door een buis en recirculeren het terug in de livewell. Dit zal het met veel zuurstof voor de vissen om te ademen geleverde water te houden.

3 Zoek een plek in de buurt van de top van het ijs op de borst, waar u wilt dat de recirculatie uitloop te worden gemonteerd. Boor een gat dat overeenkomt met de tuit in omvang; dit is meestal 3/4 inch. Monteer de tuit in dit gat en schroef de bevestiging van binnen naar het op zijn plaats te houden. Dit zal zijn waar het water wordt geduwd door de livewell opnieuw in te voeren.

4 Meet de afstand tussen de onderkant van de buis bevestiging aan de beluchter pomp aan de onderkant van de buis bevestiging aan de recirculerende tuit. Knip een stuk van de doorzichtige plastic slang dat deze meting past. Breng de buis over elk van de bijlagen voor het water om door te reizen, en zet hem vast met de klemmen.

5 Meet de afstand van uw livewell naar uw marine batterij. Knip draden die die afstand zal lopen om uw beluchter aan te sluiten op de accu. Snij 3/4 inch van de isolatie rond de draden af ​​van elk uiteinde. Sluit de zwarte draad op de pomp om de zwarte draad die u gebruikt om uw batterij door de invoering van de draden naast elkaar en draaien ze om elkaar heen. Bedek deze draden door te draaien op een draai-on wire connector. Bedek deze met isolatieband zodat de connector op zijn plaats blijft voor de draden. Sluit vervolgens de rode draad op de pomp om uw aansluitende rode draad op dezelfde manier.

6 Bevestig de alligator clips aan het einde van de draden die zal aansluiten op de batterij door het plaatsen van de blootgestelde draad in de sleuf voor hen op de clips. De clips zullen een schroef aan te scherpen dat zal duwen in op de draad en houd het op zijn plaats en is verbonden met de clip hebben. Doe dit voor elke draad en clip. Sluit de zwarte draad aan de negatieve kant van de batterij en de rode aan de positieve en uw livewell start het houden van uw water vers.

Rigging een beluchter in Manufactured Livewell van uw boot

7 Tuig dit op hetzelfde als een koelbox, maar boor de gaten in de zijkant van de bun die op de boot. Boor de gaten waar de beluchter pomp zal niet in de weg op de boot.

8 Een plaats nabij de top van de livewell, boven de beluchter, de recirculatie beslag leggen. Boor een gat ter grootte van de bijlage, meestal 3/4 inch, en steek het stuk. Schroef het op zijn plaats met de binnenkant bijlage.

9 Volg de andere stappen zoals beschreven in paragraaf 1 de installatie van de beluchter eindigen in livewell de boot.