Hoe kan ik Rig een klimtouw in een Boom

Hoe kan ik Rig een klimtouw in een Boom


Verjaardagsfeest heeft een lange weg afgelegd sinds de dagen van je weg te trekken door middel van de esdoorn in uw achtertuin als een kind. Vandaag de dag, boomklimmen betreft technische klimuitrusting en veiligheidsuitrusting en wordt gebruikt om te klimmen en manoeuvreren door bomen van meer dan 100 voet lang. Met zijn wortels in rotsklimmen en boomverzorger activiteiten, recreatief boomklimmen is een steeds populairder wordende sport die klimmers met meer mogelijkheden geeft om eruit te komen en aan te scherpen hun vaardigheden dan grote muur klimmers.

instructies

1 Bereid de worplijn. Gebruik een lengte kleine diameter van touw en voeg een klein zakje aan de ene kant. De zak kan worden gevuld met metaalgrit gewicht voor de lijn.

2 Vorm een ​​Achtknoop in de hoofdleiding. Dubbele de lijn enkele centimeters van het einde van een lus te vormen. Trek aan het vrije uiteinde over de belangrijkste lijn en vervolgens rond en onder. Breng het vrije einde back-up en door de lus.

3 Vorm een ​​Achtknoop met de worp lijn naast het cijfer acht in de hoofdleiding. Trek aan het vrije einde van de kleinere diameter worp lijn door de knoop in de hoofdleiding na het cijfer acht patroon. Trek stevig op beide lijnen te zorgen dat de knopen interlock te maken en veilig zijn.

4 Zet op een klimmen helm en harnas. Inspecteer alle apparatuur voor gebruik om ervoor te zorgen dat het in goede conditie.

5 Houd de worp lijn in de buurt van het gewogen worp zak. Staan onder en aan de zijkant van de ledemaat die u zal gooien om.

6 Gebruik een onderhandse gooien motie om de tas voort te bewegen over de ledematen. Laat de worplijn te voeden over de ledematen als de worp tas terug naar de grond zakt.

7 Bevestig cambium of schors spaarders aan de klimtouw op plaatsen waar het touw kan contact, wrijven en de boom beschadigd. Trek aan de klimtouw om de sterkte van de boomtak te testen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de ondersteuning van uw gewicht.

8 Bevestig het klimtouw om je harnas door koppelverkoop in of verbonden aan karabiners. Ook hechten ander vistuig, zoals het beklimmen van opklimmende om de lijn om te helpen met klimmen.