Hoe kan ik Rig een buitenboordmotor op een Boot

Elk jaar, mensen die nieuw zijn varen vragen hoe rig een buitenboordmotor op een boot. Het antwoord lijkt simpel, of zelfs instinctief: Je neemt het uit het rek, verplaatsen naar de spiegel en zet het op zijn plaats. Wanneer goed uitgevoerd, zal de motor van de boot precies te duwen in de richting die het moet gaan. Bij verkeerd gedaan, zal het pad van de boot te draaien van links naar rechts, als een slang zwemmen sinuously door het water.

instructies

Bolt-On Zwaargewichten

1 Leg de motor bevestigingsbouten, ringen en moeren in de achtersteven van de boot, zodat ze direct beschikbaar zodra de motor is op zijn plaats op de spiegel.

2 Verwijder de motor en steek de haak van de kraan in de winkel hijsoog bovenaan vermogen van de motor weg. Beweeg de motor op de spiegel. Het verplaatsen van de motor kan een enkele persoon, misschien wel meer dan een persoon te betrekken of, als je het verplaatsen van een 350-horsepower 635-pond motor, kan het een winkel kraan nodig.

3 Stel de motor in het midden van de spiegel boot. Montage van de motor in het midden van de spiegel zorgt stuwkracht van de motor is gericht langs de hartlijn van de romp, waardoor de schil van gieren onderweg.

4 Til de motor totdat de bout gaten zijn uitgelijnd, plaatst u de 1-inch bevestigingsbouten, zet de ringen over de uiteinden van de bouten en draai de moeren op de bevestigingsbouten.

5 Draai de bevestigingsbouten om het koppel aanbevolen door de fabrikant van de motor voor die specifieke motor model. Verlaag de haak van de kraan en verwijder de haak uit de opheffing ring. Re-draai de bevestigingsbouten, indien nodig, en vervang de motorkap.

Lichtgewicht Clamp-On Motors

6 Beweeg de motor van de opslag stand aan de spiegel. Wees er zeker van dat je niet de motor te tillen aan de kaft - de motorkap vergrendelingen zijn niet bedoeld om het gewicht van de motor te dragen en kunnen schade oplopen.

7 Centreer de motor in de spiegel - als de motor niet in het midden, zal het proberen om de boot te duwen off-center.

8 Draai de motor klemmen. Sluit de motor keten van de motor naar de ring aan de binnenkant van de boot. Indien de motor klemmen wijken, zal de ketting het verlies van de motor te voorkomen.

Hints

  • Zorg ervoor dat de buitenboordmotor rechtop voordat u probeert om het te monteren op de spiegel.
  • Stel de batterij om de buitenboordmotor niet aan voorafgaand aan de voorbereiding van uw eerste reis van het seizoen.