Hoe kan ik Reiki gebruiken voor een betere slaap

In een recent rapport van het National Institute of Health (NIH), wordt geschat dat meer dan 60 miljoen Amerikanen lijden aan slapeloosheid elk jaar. Hoewel dit nummer treft mannen en vrouwen van alle leeftijden, met inbegrip van kinderen, is ontdekt dat slapeloosheid vaker voorkomt in de oudere bevolken en treft meer vrouwen dan men.But de term slapeloosheid houdt rekening met iets van mensen die moeite hebben in slaap te vallen te hebben mensen die moeite hebben in slaap te hebben. En de redenen voor deze aandoening zijn net zo vast.Among enkele van de daders zijn het drinken van te veel cafeïne, roken en het drinken van alcohol. Deze stoffen zijn bekend in slaap beïnvloeden. Maar in deze mix zijn ook bepaalde medicijnen, ziekten, milieu, pijn en onze emoties. Emoties zoals zorgen, angst en depressie kan een nacht van woelen veroorzaken. Insomnia veel bijwerkingen, zoals irritatie, vermoeidheid, depressie, verminderde alertheid en geheugen. Running van mild (eens per maand) tot chronische (het tonen van symptomen drie keer per week), slapeloosheid kunnen beroven de gemiddelde Amerikaan van de gezondheid en happiness.But er hulp, en het niet nodig een recept. Het is Reiki.

instructies

Hoe kan ik Reiki gebruiken voor een betere slaap

1 Om te beginnen, vertel je lichaam te ontspannen als je een lange, diepe inademing in te nemen. Denk vrede terwijl je langzaam, adem langzaam uit. Herhaal denken vreedzame gedachten als u inademt en het vrijgeven van gedachten als je uitademt uit. Sluit je ogen en concentreer je op de breath.Place beide handen, handpalmen naar beneden, op de top van je hoofd. Houd je handen er gedurende 3 minuten als u doorgaat met ademen in een rustige gedachten en uitademen spanning in je lichaam. Denk aan Reiki energie die door je handen in de bovenkant van je hoofd. Laat uw zorgen en zorgen weg te smelten.

2 Plaats de palmen van je handen over je ogen en houd er gedurende drie minuten als je inademt. Voel Reiki helende energie stroomt door je handen in je ogen. Voel de stress en spanning het verlaten van uw lichaam met elke uitademing.

3 Plaats de palmen van je handen over elk van uw oren. De linker palm van je hand moet worden met betrekking tot uw linkeroor en het recht palm van je hand moet worden met betrekking tot uw rechteroor. Houd er gedurende drie minuten als u doorgaat met ademen in vrede en adem zorgen of pijn. Weet dat Reiki-energie stroomt uit je handen in je oren. Voel de warmte.

4 Beweeg je handen naar je borst en plaats de palmen van je handen op je borst. Voel je adem beginnen om nog meer vertragen als u rustige beelden en liefdevolle gedachten te ademen in je lichaam. Voel je lichaam te zinken in de matras meer en meer met elke uitademing je neemt. Langzaam je adem en ontspan je lichaam. Houd deze positie van de hand voor drie tot vijf minuten.

5 Plaats de palmen van je handen over de onderkant van je ribbenkast. Vervolg uw langzame ademhaling in en uit als je je handen in deze positie gedurende drie minuten te houden. Voel de Reiki-energie warm je lichaam als je de pijn en zorgen van de dag vrij te geven.

6 Beweeg je handen naar je navel en plaats de palmen van je handen aan beide zijden van je navel met de toppen van je middelvingers ontroerend. Houd deze positie gedurende drie minuten als je in-en uitademen. Voel je maag stijgen en dalen bij elke inademing en uitademing. Probeer het en uitademen vertragen zelfs nog meer. Vind de adem rustig en liefdevol.

7 U zult nu je handen te verplaatsen naar de laatste positie van de hand door met je handen naar beneden om uw 2 duim onder je navel. Dit is uw Hara, het centrum voor de adem. Voel je vrede en rust vul je Hara center als u doorgaat om in en uit te ademen drie minuten.Als u de handposities klaar bent, leg je armen langs je lichaam. Met je ogen dicht, bleef in te ademen en voel de adem als een golf van liefdevolle energie in je lichaam. Adem de adem van uw lichaam om je tenen en inhaleren de adem terug naar je hoofd. Ga door met de adem tot je voldoende vermoeid in slaap te vallen. Sommige mensen hebben problemen als ze voor het eerst beginnen te ademhalingstechnieken beoefenen. Dit is normaal. Geef niet op; hulp is slechts een Reiki adem