Hoe kan ik Problemen met een Cycle Ops 2.4 computer?

De CycleOps 2.4 fietscomputer is een uitgebreide combinatie van kracht meter, snelheidsmeter en opleiding gids. Het staat bekend als een van de meest betrouwbare en nauwkeurige power meters beschikbaar zijn en wordt gebruikt door vele professionele wielrenners om te trainen voor de grote wedstrijden zoals de Tour de France. Als u problemen ondervindt met uw CycleOps 2.4, het is niet zo moeilijk om een ​​beperking van het probleem, zodat u kunt het vast te krijgen en weer terug op de weg training.

instructies

1 Controleer of uw computer is ingeschakeld. Als u geen informatie te zien op het scherm of de achtergrondverlichting niet brandt, drukt u op de "Mode" of "Select" knop om wakker van de computer. Als het dan nog niet aan, zorg ervoor dat het niet te koud. De computer werkt alleen bij temperaturen tussen 32 en 110 graden Fahrenheit. Als u binnen deze temperatuurgrenzen, kan de batterij leeg zijn. Bezoek uw plaatselijke fietsenwinkel om een ​​vervangende batterij te verwerven.

2 Controleer of het pictogram "Transmission" op het scherm wordt weergegeven. Dit pictogram geeft aan dat de computer is aangesloten op de power meter in de naaf. Als u niet op het pictogram "Transmission" te zien, draai aan het wiel om "wakker" de hub, als het kan in de slaapstand. Als dit niet werkt, houdt u de "Mode" en "Select" toets totdat "Find" op het scherm verschijnt. Draai het achterwiel en het pictogram "Transmission" moeten verschijnen. Als geen van deze oplossingen werkt, kan de batterijen in uw power meter dood zijn; het verkrijgen van vervangingen bij uw plaatselijke fietsenwinkel.

3 Controleer of de op het scherm weergegeven gegevens is statisch; dat wil zeggen de gegevens niet knipperen, zoals dit aan iets mis is. Als het scherm knippert, ofwel de computer batterij bijna leeg is of de computer is niet correct geplaatst in de berg. Verwijder en vervang de computer gezicht in de mount. Als het probleem aanhoudt, het verwerven van een nieuwe computer batterij. Als alleen de icoon "Transmission" knippert, vervangt u de batterijen in uw hub, want ze zijn bijna leeg.

4 Neem je fiets voor een proefrit en de stroom data te observeren. Als de gegevens onjuist lijkt, stelt het koppel kalibratie van de power meter. Druk op de knop "Select" totdat u "WATTS" op het scherm verschijnen. Houd de knop "Select" een tweede keer tot "Torque" verschijnt. Druk op de "Select" knop te drukken totdat u een "0" verschijnen onder "Torque." Druk op "Select" één meer tijd om deze instelling op te slaan, dan test de fiets weer. De bevoegdheid moet nauwkeuriger lijken als het koppel zijn teruggezet.