Hoe kan ik Pop Shuvit voor beginnersNa het beheersen van de basisprincipes van het bestuur controle en evenwicht, gaan naar een beginner truc bekend als de pop Shuvit. Terwijl meer gevorderde manoeuvres betrekken het bord flipping op zijn kop, je urethaan wielen evenwijdig aan de grond te blijven als het bord draait de pop Shuvit. Een veel voorkomende variant van de truc staat bekend als de frontside pop Shuvit. Als je rijdt met je linkervoet in de leidende positie, zal de voorzijde pop Shuvit draaien tegen de klok in beweging. Prof Garret Hill raadt het vangen van de pop Shuvit met je voorste voet. (Zie Referenties 1)

instructies

1 Plaats uw lead schoen op de grip tape in de buurt van het midden van het bord. Lijn de tenen van je voorste voet over de buitenste rand van het bord. Versnel het skateboard door duwen van de stoep met uw tegengestelde voet.

2 Til je duwen voet op het skateboard staart als je een voldoende snelheid te bereiken. Buig je knieƫn om uw rijhouding te comprimeren. Duw met je achterste voet, terwijl het opheffen van uw lead voet.

3 Strek je achterste been naar een luchtfoto sprong uit te voeren. Schop je lead voet naar achteren tegen de buitenkant rand van het skateboard. Stuwkracht je achterste voet uit naar de staart schep en draai het bord.

4 Verhoog je schoenen te zweven boven de raad van bestuur zo blijkt 180 graden. Plaats uw lead schoen over de voorste bouten van het skateboard als het sluit de pop Shuvit. Plaats uw achterste voet over de bouten achter de wielen te landen op de grond.