Hoe kan ik Pain Pills Quit

Je hebt misschien begonnen met het nemen van medicatie voor de behandeling van een pijnlijke rug of knie blessure. In het begin, alles was prima. Het verminderde de pijn en toegestaan ​​u uw dagelijkse activiteiten hervatten. De Vicodin of OxyContin je neemt is-arts voorgeschreven, dus hoe slecht kan het zijn? Het Amerikaanse Department of Health and Human Services meldt dat 1998-2000 is het aantal SEH bezoeken in verband met misbruik van Vicodin steeg 48 procent en OxyContin 108 procent. Als uw gebruik van pijnstillers is uit de hand gelopen, hulp krijgen nu.

instructies

Hulp vragen voor Your Addiction

1 Vertel uw arts over het probleem. Er is niets te schamen. Samen met uw arts, komen met een plan van aanpak. De lengte van de tijd die je hebt het nemen van voorgeschreven pijnstillers zal bepalen hoe intens uw ontwenningsverschijnselen zal zijn, hoe lang je zal terugtrekken, en de symptomen die je bent een verhoogd risico op het ontwikkelen van.

2 Stap in een ontgiftingsprogramma. Als u stopt met opiaten abrupt --- zonder spenen off --- kon je tremoren, epileptische aanvallen, slapeloosheid, angst, depressie en zelfmoordgedachten ervaart. Het kan nodig zijn om naar een residentiële detox-programma, maar als uw arts van mening kunt u veilig detox vanuit huis, kunt u zich inschrijft voor een poliklinische programma. Om een ​​detox-programma in uw buurt te vinden, zie Bronnen.

3 Verbind je met ten minste zeven tot tien dagen van detox. Wanneer u de detox faciliteit kiest, wordt een verslaving specialist u een grondig examen te geven. Ze zal je vitale functies te controleren en een idee krijgen van hoe lang je lichaam nodig heeft om zich te ontdoen van de drugs.

4 Communiceer met uw counselors en artsen. Houd een logboek bij van alle symptomen. Het is normaal angstig, humeurig, verdrietig, moe en pijnlijke te voelen. Als uw symptomen gevaarlijk worden --- als je aanvallen, black-outs of hallucinaties --- vertel uw arts meteen.

5 Doe Narcotics Anonymous (zie bronnen) of een andere behandeling met geneesmiddelen programma. Herstellen van drugsmisbruik is een levenslange reis. Een revalidatie programma zal u de tools geven en ondersteuning die u nodig hebt om je te blijven van de drugs af.

6 Hulp voor je pijn. Een pijnbestrijding arts kan nonnarcotic pijnstillers voorschrijven; suggereren alternatieve therapieën zoals acupunctuur, acupressuur, hydrotherapie en ergotherapie. Zie Resources een pijnbestrijding kliniek in uw buurt.

Hints

  • Terugtrekken uit drugs is verschillend voor elke persoon. U kunt sneller klaar bent met het ontgiften dan tien dagen, en voor sommige mensen duurt het langer.
  • Het hunkeren naar zal een van de grootste obstakels die je tegenkomt zijn. Het beste is om alle alcoholhoudende dranken te vermijden. En vertel je verslaving specialist over alle medicijnen die u gebruikt. Iets zo onschuldig als over-the-counter koude geneeskunde kan je het gevoel een beetje hoog, of licht in het hoofd.