Hoe kan ik opnieuw laden een 0,44 Mag

Groot-boring revolver cartridges onder de 0,44 Remington Magnum, soms de 0,44 Mag genoemd. Zijn kenmerken wanneer geladen met zware kogels maken het populair bij jagers. Een manier om de kosten van het gebruik van vuurwapens te verminderen is om cartridges met nieuwe materialen te herladen. Bulk messing is beschikbaar unprimed en wordt vaak verkocht in verpakkingen van 100, net als bulk kogels en andere .44 munitie componenten. Vervolgens kunt u combineren de elementen met een herladen machine en bouw je eigen .44 Mags.

instructies

1 Installeer de dimensionering / decapping sterven op het herladen machine door het bewegen van de hendel naar beneden, zodat het platform verhoogt. Rijg de dobbelsteen in de toolhead en draai. Til de handgreep en plaats een lege patroonhuls in de sleuf. Verplaats de hendel naar beneden, die het formaat en de-priemgetallen het geval.

2 Verplaats de zaak naar het tweede station op de machine en schuif de 0,44-geschikte poeder sterven en poeder trechter op de machine. Kijk omhoog die sterven om te gebruiken voor 0,44 Mags in de handleiding van de herladen machine. Zij worden aangeduid "E" of "F" en dergelijke. Verschillende fabrikanten kunnen verschillende labels te gebruiken. Draai met de stelschroef.

3 Installeer de kogel zitplaatsen sterven in het derde station en de conus krimp in het vierde station. Plaats de plastic trechter op het poeder dobbelsteen en installeer het kaliber conversie knoppen van het kaliber ombouwset.

4 Plaats een lege geval in het eerste station en beweeg de hendel naar beneden, het plaatsen van een nieuwe primer in de primer beker. Til het handvat en plaats de nieuwe primer in de zaak door het indrukken van de handgreep naar voren.

5 Laad de patroonhuls door weging en het afgeven van de juiste hoeveelheid poeder voor de 0,44 Mag geval in de trechter op de machine. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant; dan de joystick.

6 Plaats de kogel in de zaak; het verplaatsen van de shell plaat om de derde station en het plaatsen van een kogel op de zaak en het trekken van de hendel naar beneden. Krimp de zaak rond de kogel in het vierde station en verwijder het geladen 0,44 Mag uit de machine.