Hoe kan ik opheffen Gewichten Van concretiseren

Hoe kan ik opheffen Gewichten Van concretiseren


Er zijn alternatieven voor de traditionele gewichten en sportscholen de voorkeur van velen. Een alternatieve manier om te oefenen is door het gebruik van beton. Er zijn een aantal manieren waarop beton gewichten, waarvan enkele gieten van het ruwe mengsel in een mal en anderen gebruiken alleen de blokken en bijlagen. Gebruik cement in gewichtsprocent heeft dezelfde voordelen als andere alternatieve training - zoals zandzakken - doordat zij moeilijk te hanteren, wat bijdraagt ​​aan de oefening. Sommige constructies kan worden gebruikt om standaard oefeningen terwijl anderen een unieke lifting vorm vereist.

instructies

Concrete Variatie van de Lat pull-down

1 Vind een lage hangende plafond met een zichtbare steunbalk en boor of schroef de schijf op zijn plaats.

2 Rijg het touw door de katrol. Zorg ervoor dat het touw volgt door snel en kleeft niet of vallen.

3 Plaats een maas zak in de andere te verscherpen. Als u niet in staat om sterke netzakken vinden waren, wilt u misschien meer dan twee overwegen.

4 Leg enkele betonblokken in het gaas zakken en knoop de zak. Een knoop moet voldoende zijn.

5 Bind het touw stevig rond de knoop in de zakken. Zoals u binden de knoop in de zak gedaan, zorg ervoor dat het touw niet te strak als te moeilijk te verwijderen uit de zakken te zijn gebonden.

6 Het uiteinde van het touw tegenover de netzakken in ofwel een zittende of staande positie. Trek aan het touw naar beneden en til de netzakken van de vloer en in de richting van het plafond.

Het maken van Concrete Halters

7 Snij een touw in twee 18-inch profielen. De 18 inch kan worden aangepast, afhankelijk van hoe groot de betonblokken je hebt zijn. Er moet voldoende ruimte om uw handen comfortabel tussen het touw en het blok te krijgen.

8 Loop het touw door het gat in de betonnen blokken en een gelijkspel een stevige knoop.

9 Gebruik de plakband en bedek het betonblok mee. Dit zal uw handen en andere lichaamsdelen te beschermen tegen krassen of snijden terwijl je ze te tillen.

Hints

  • Hoewel deze gewichten zijn niet traditioneel, het ene punt dat altijd op zijn plaats moet blijven is een spotter, vooral wanneer u ver boven.