Hoe kan ik oorpijn met Sweet Oil Ease

Hoe kan ik oorpijn met Sweet Oil Ease


Oorpijn wordt veroorzaakt door verschillende redenen. Echter, de belangrijkste oorzaak van oorpijn bij kinderen is een chronische otitis media, een bacteriële infectie van het middenoor. Bij deze vorm van oorpijn optreedt, mensen lopen over het algemeen aan hun arts voor antibiotica. Het gebruik van zoete olie kan een antwoord op oorpijn in de tussentijd zijn.

Studies tonen aan dat de meeste gevallen van middenoorontsteking weg zullen gaan op hun eigen. Maar er is een kleine kans dat de infectie zich kan ontwikkelen tot acute coalescerende mastoïditis, die levensbedreigend kunnen zijn. Daarom moet u naar de dokter wanneer een middenoor infectie wordt vermoed. U kunt echter oorpijn, en oorpijn door het gebruik van zoete olie verzachten totdat je bij een arts kan krijgen.

instructies

1 De eerste stap om te weten hoe je zoete olie te gebruiken om oorpijn te verlichten - voor het bezoek aan de arts om de oorontsteking genezen - is om een fles zoete olie te verkrijgen van de drug store. Als je hebt geen bij de hand, gewoon gebruik maken van gewone alledaagse olijfolie, in combinatie met een oor druppelaar. Als je niet een oor druppelaar hebt, kun je dip een katoenen bal in de olijfolie.

2 Warm de fles van zoete olie / olijfolie in een kom met warm water, maar zijn zeer bewust van de temperatuur. Vergeet niet, dit spul heeft te gaan in uw oren.

3 Kantel je hoofd om toegang te krijgen tot uw pijnlijke oor, knijp 1-3 druppels als zoete olie direct in het oor. Kantel je hoofd terug naar een niveau positie, vervolgens voorzichtig plaats een katoenen bal los in de gehoorgang om de drainage te voorkomen.

4 Als u last heeft oorpijn in beide oren, is het veilig om het proces met het andere oor te herhalen. Afgezien van het gevoel een beetje vreemd over het lopen rond met katoen gevuld in je oren, moet u onmiddellijke verlichting van oorpijn door het gebruik van zoete olie of olijfolie vinden totdat u met uw arts te krijgen.

Hints

  • Nogmaals, ik kan niet genoeg benadrukken het belang van het hebben van een erkende medische professional diagnose en de behandeling van uw oorpijn. ALLEEN gebruiken zoete olie om je door tijdens het wachten voor uw arts te bezoeken.