Hoe kan ik Oefen Pool Zonder een pooltafel

Pool tafels zijn erg duur, dus als u wilt uw zwembad spel te verbeteren, maar niet de eigenaar van een tafel, kunt u het gevoel alsof je in een groot nadeel. Dit hoeft niet het geval te zijn. Geloof het of niet, kunt u werken aan uw zwembad spel zonder een tabel te gebruiken. Er zijn verschillende eenvoudige oefeningen die je kunt doen zonder dat u uw huis te verlaten om een ​​pooltafel te vinden.

instructies

1 Oefen het gebruik van de 'fles boor. " Ten eerste, moet u een lege fles te plaatsen op een vlakke ondergrond. Dan moet u uw hand over een voet afstand van de fles. Vervolgens neemt u uw keu en beroerte in de fles zonder de buitenkant aan te raken. U kunt deze oefening doen voor ongeveer een minuut, en dan kun je handen wisselen en te herhalen.

2 Practice wennen aan hoe je bovenlichaam moet worden ingesteld. U kunt op elk type tabel staan ​​om dit te doen. Wanneer u opnamen maakt in een spelletje pool, moet de keu alleen verplaatsen ongeveer zes inches bereikt de bal. Je moet ook om ervoor te zorgen dat je arm is stabiel boven je elleboog om u te helpen niet slaan de bal te hard.

3 Oefen uw houding. Als je rechtshandig bent u gaat leiden met je linkervoet, en als je linkshandig zal leiden u met de rechter voet. Uw leidende voet moet tussen de 18 en 24 inches afstand van uw achterste voet te zijn. Je leidt voet moet ook worden gewezen in de richting die u wilt de bal te raken.

4 Begrijp de regels van het spel. Door te lezen en vervolgens onthouden van de regels om een ​​goede greep op wat er van je verwacht wordt tijdens een spelletje pool te krijgen. Er zijn ook veel games die kunnen worden afgespeeld op een pooltafel. Misschien moet je het opzoeken van een spel dat je nog nooit van gehoord hebben, en dan leren de regels. Dan wanneer je wel een tafel waarop te spelen, zul je in staat om iets nieuws te oefenen.

5 Oefen het maken van een brug. Het maken van een brug is hoe je je hand plaats rond de keu. Om dit te doen wat je nodig hebt maak een "ok" teken met je wijsvinger en duim en zet de que door middel van teken. Er zijn vele video's die je online kunt vinden om u te helpen uw brugwachter.

Hints

  • Je zal niet noodzakelijkerwijs dezelfde kwaliteit van de praktijk te krijgen zonder het gebruik van een tafel.