Hoe kan ik nierstenen Met Coke Los

Hoe kan ik nierstenen Met Coke Los


Voor degenen die lijden aan nierstenen, heb ik een remedie gevonden om snel te passeren van de stenen. Ja, getuigenissen wijzen op de mogelijkheden van asperges en Coke voor nierstenen verwijderen. De sterke zure eigenschappen van de cokes, gecombineerd met de gezonde eigenschappen van asperges, dienen als een diureticum voor nierstenen passen. Niersteen lijdt en hun artsen getuigen van de doeltreffendheid van asperges en cokes als helende formule om het lichaam van nierstenen bevrijden.

instructies

1 Pick-up van uw eerste 12 ounce blikje Coca Cola en drinken de volledige blik.

2 20 minuten later, drink je 2 kan. Het is belangrijk dat je de tijd dit elke 20 minuten. Hier krijg je een timer indien nodig. Doe dit tot alle zes blikjes zijn verdwenen. Stap uit de asperges

3 Stoom of kook de asperges. Vloeibaar asperges in de blender tot goed gepureerd. Binnen 5 minuten van het drinken van de laatste 12 ounces van Coke, drink de asperges puree.

4 Na het drinken van de asperges, drink 2 grote kopjes gedestilleerd water onmiddellijk.

Hints

  • De remedie werkt het best indien het wordt gedaan op een lege maag ongeveer halverwege de ochtend.
  • Nog steeds een grote hoeveelheid gedestilleerd water onmiddellijk na het nemen van de asperges drinken. Het water zal helpen bij het opnieuw hydrateren je lichaam. De hoeveelheid Coke zul je uitgedroogd zijn.