Hoe kan ik natuurlijk snelheid van uw stofwisselingWeten hoe u de snelheid van uw stofwisseling natuurlijk kan u helpen om gewicht te verliezen en het weg te houden. Je stofwisseling wordt verhoogd met het bedrag van de spiermassa die je hebt. Verhoog uw spieren om je stofwisseling te verhogen. Elke pond van spier verbrandt 35 calorieën per dag, terwijl elke pond vet verbrandt slechts 2 calorieën per dag. Spier verbrandt calorieën, zelfs wanneer u slaapt.

instructies

1 eten pittig - Eet hete pepers of zeer kruidig ​​voedsel om je metabolisme een boost te geven. Het eten van zeer kruidig ​​voedsel is aangetoond dat je stofwisseling te verhogen voor een korte periode van tijd.

2 SNACK - Eet vaker gedurende de dag. Het eten vaker helpt je stofwisseling te verhogen. Het eten van snacks zal u helpen om minder bij elke maaltijd te eten. Zorg ervoor dat al uw maaltijden en snacks zijn gezond.

3 EAT warm voedsel - Eet warme gerechten zoals soep en chili als het weer koud is. Het eten van de tegenover temperatuur als het weer helpt bij het verhogen van uw metabolisme. Drink warme dranken voor een soortgelijk vetverbranding effect. Verbranden extra vet door het eten warm voedsel als het koud is buiten.

4 EAT koud voedsel - Eet koud voedsel als het weer warm is. Koud voedsel nodig je lichaam om ze te warmen, die veel energie kost en verbrandt dus meer calorieën.

5 DRINK ICE WATER - Drink ijswater gedurende de dag in plaats van water op kamertemperatuur. Uw lichaam zal opwarmen van het water en het gebruik van meer energie te doen. Het drinken van het water koud verbrandt meer calorieën dan de omgevingstemperatuur water.

6 GEWICHT dragende oefeningen - Doe gewicht dragen oefeningen. Gewicht dragen oefeningen zullen spier, die meer calorieën verbrandt te bouwen. Je eigen lichaam is een uitstekende gewichtsverdeling voor u te gebruiken om spieren op te bouwen. Heeft lunges, squats, sit-ups, push-ups en planken om spieren op te bouwen met behulp van uw eigen lichaamsgewicht.

7 Oefening - Oefening voor ten minste 60 minuten per dag, wandelen, hardlopen of zwemmen. Verbrand calorieën terwijl je oefenen en het vergroten van uw energie. U kunt uw stofwisseling te verhogen en dagelijks blijven toenemen totdat je het branden van de hoeveelheid calorieën die je elke dag wilt.