Hoe kan ik natuurlijk brengen ammoniak Down in the Body

Hoe kan ik natuurlijk brengen ammoniak Down in the Body


Hoge concentraties ammoniak, of hyperammoniëmie, in de bloedbaan kan fataal zijn indien onbehandeld. Ammoniak niveaus worden hoog als gevolg van leverproblemen of ernstige hepatitis. Dergelijke hoge niveaus kunnen veranderingen in de stofwisseling, verwarring, lethargie en vergeetachtigheid in sommige individuen veroorzaken. In ernstige gevallen kan het zelfs leiden tot de persoon om comateuze geworden. Er zijn echter een aantal manieren om lagere ammoniakconcentratie helpen bij het lichaam. Met een nauwe relatie met uw arts en de juiste medicijnen en behandelingen, kunt u effectief controle hyperammoniëmie.

instructies

1 Drink veel water. Het drinken van water maakt je vaker plassen, effectief blozen ammoniak uit je lichaam.

2 Blijf gehydrateerd door het drinken van kokoswater, zal het je plassen nog vaker dan het drinken van water, en verdere steun in het helpen van je lichaam minder ammoniak niveaus.

3 Drink citroen in het water naar de lever te helpen bij het ​​afbreken van schadelijke stoffen. Het drinken van citroensap helpt je lever om efficiënter te functioneren, en aldus bijdraagt ​​tot ammoniak te verlagen in uw lichaam en in uw systeem. U kunt er ook voor kiezen om te eten wat citrusvruchten om uw lever nog meer helpen. Sinaasappelen, citroenen en limoenen zijn goede vruchten van lagere ammoniak niveaus te helpen.

4 Stop het drinken van alcoholische dranken. Alcohol stammen verder lever en kan de productie van nog meer ammoniak in het lichaam te bevorderen.

5 Het drinken van thee kan helpen om uw interne systemen schoon en vrij van giftige stoffen te houden. Groene thee bevat catechinen die helpen voorkomen dat kankercellen en spoelt je lichaam vrij van schadelijke stoffen kan helpen uw lever verlichten de werklast.

6 Neem silymarine capsules als een bescherming van de lever. Ze worden ook wel mariadistel capsules en zijn hepatoprotective, wat betekent dat ze de bescherming van de lever van giftige stoffen. Silymarin capsules worden gebruikt voor hepatitis C en cirrose door alcohol. Aangezien silymarine is afgeleid van mariadistel het wordt beschouwd als veilig en natuurlijk te zijn.