Hoe kan ik Muscle met lichte gewichten Build

Hoe kan ik Muscle met lichte gewichten Build


Het is een misvatting dat zware gewichten zijn nodig om spieren op te bouwen. Elke vorm van weerstand, met inbegrip van lichte gewichten, kan helpen bij het opbouwen spieren tijdens het sporten, omdat deze beweging maakt de spieren samentrekken, waardoor ze een training. Een gewicht dat 2 tot 10 pond. kan net zo goed voor de opbouw van spieren als een 50 pond gewicht te zijn, hoewel het niet zo snel zal werken. Het gebruik van lichtere gewichten betekent meer herhalingen zonder dat pijnlijke of versleten zo snel, hoewel WebMD zegt spiervermoeidheid is belangrijk om meer spieren te krijgen.

instructies

1 Voeren gewichtheffen oefeningen met een gekozen gewicht, zoals een halter of flessen, kruiken, conserven of 2-liter bottles.Anything dat wat gewicht heeft en zij kan in de hand gehouden kan worden om weerstand te geven spieropbouw .

2 Houd het gewicht in de ene hand, of één in elke hand, aangrijpend strak (dit geeft het nog meer weerstand). Kies een oefening, of het nu biceps krullen of een kist pers. Voer het dubbele van de herhalingen die zou gedaan worden met zwaardere gewichten, en vaker. Dertig herhalingen met een 10-lb.weight zal de armen een goede training te geven. Altijd gaan tot spiervermoeidheid sets in; wanneer je armen beginnen pijn te krijgen, doen vijf of 10 meer herhalingen, dan stoppen.

3 Maak een biceps curl door het houden van het gewicht in je hand met de elleboog gebogen aan uw zijde kant. Het onderste deel van de arm zal worden gestrekt voor. Til het gewicht op de schouder, het bijhouden van de elleboog nog steeds. Volgens de "fitnessprofessional's Handbook", is het belangrijk om het lichaamsdeel te houden wordt gewerkt in een stilstaand standpunt, niet wiebelen of schudden tijdens de beweging wordt uitgevoerd; In dit geval, houdt de elleboog stil terwijl de rest van de arm en de hand worden bewogen.

4 Voer een kist pers met behulp van lichte gewichten door het houden van de armen omhoog en uit, ellebogen in lijn met de schouder en de handen aan de voorkant, met gewichten strak gegrepen. Strek de armen naar voren, zodat ze recht naar voren, en dan verhuizen ze terug in de oorspronkelijke positie, en herhaal. Dit is ook een goede oefening voor het versterken en bouw van de schouderspieren.