Hoe kan ik mijn nagels Out groeien en Stop Bijten Them

Hoe kan ik mijn nagels Out groeien en Stop Bijten Them

Nagel stijlen zijn altijd gaan in en uit de mode, van de maan nagels in het Frans en tips van neon kleuren DIY, patroon ontwerpen. Maar één ding verandert nooit - knabbelde-down nagels zijn nooit en vogue. Als nagelbijten is uw ondeugd, het breken van de gewoonte zal toewijding aan een plan, en je krijgt een veel geduld nodig. Nagels groeien langzaam - op slechts 3,5 millimeter per maand - maar het wachten is de moeite waard voor de prachtige volwassen-out nagels.

Stap 1

Bedenk wat maakt je je nagels bijten. Sommige mensen kauwen hun nagels van stress of honger; voor anderen, het is een slechte gewoonte geboren uit verveling. Als je de oorzaak weet, kun je alternatieve manieren om te gaan met die trekker te vinden.

Stap 2

Vervang nagelbijten meer positieve activiteiten. Als stress of angst triggers nagelbijten, probeer dan de bestrijding van die gevoelens van diep ademhalen, mediteren voor een moment, of simpelweg het maken vuisten. Voor diepe ademhaling, adem door je neus, het tekenen van een diep adem vanuit je buik in plaats van je borst. Concentreer je op het gevoel van de ademhaling, en vervolgens uitademen volledig door je mond.

Stap 3

Kauwen op kauwgom of gearomatiseerde tandenstokers als je merkt dat je afwezig bijten je nagels terwijl je tv kijkt of wanneer u onrustig op kantoor voelt.

stap 4

Verwen jezelf met regelmatige manicures. Veel plezier met de nieuwe kleuren nagellak en nail-art technieken. Nagels die zijn geschilderd om indruk te maken kan anti-bijten motivatie bieden. Wanneer u de tijd en geld hebben gestoken in uw manicure, u wilt pronken, niet bijten het af.

stap 5

Solliciteer anti-bite nagellak dagelijks. Met een jas van bitter smakende polish boven op je favoriete kleur, misschien vind je dat je nagels de smaak te weerzinwekkend om hen te laten blijven in je mond.

stap 6

Carry nagelknipper en een nagelvijl met u overal mee naar toe. Wanneer u wilt bijten, bestand of clip je nagels plaats. Dit is vooral handig als de reden dat je bijten is om onvolkomenheden te corrigeren.

stap 7

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en aminozuren - zoals vis, noten en eieren - om uw nagels sterk en gezond te houden. Hoewel veel huismiddeltjes beloven om uw nagels sneller en langer te groeien, kun je eigenlijk niet versnellen nagelgroei; kunt u alleen uw nagels sterker te maken, zodat ze minder kans om te breken terwijl je ze groeien.

stap 8

Neem biotine voor zeer broze nagels. In "Nails Magazine," vingernagel expert Dr. Phoebe Rich raadt het nemen van 2.000 tot 3.000 microgram per dag.

Tips

  • Het doorbreken van de gewoonte van overmatig nagelbijten kan veel tijd en geduld. Als je niet kan schijnen om de beet te vechten, overleg dan met uw arts voor extra hulp.

Wat je nodig hebt

  • Anti-bite nagellak
  • nageltang
  • Nagelvijl